søndag 16. desember 2012

3. SØNDAG I ADVENT

 Så var det 3. søndag i advent og snart skal roen senke seg. I alle fall her i huset. Føler jeg ligger sånn akkurat passe bra etter med alt som skal gjøres til jul. Thomas og jeg pratet om det i går, vi får fokusere på alt vi har fått gjort og jul blir det uansett. Det viktige er at man får være sammen.

1. søndag i advent fikk dere se hvordan jeg pyntet "advents-flaskene" mine i fjor. I år ser de slik ut. En papirstjerne og et tall i tre rundt flaskehalsen. De står på peisen ved kransen jeg laget i høst. Av einer og avblomstret blåbær. Den er like fin enda den. Kransen mener jeg. Og koselig bakgrunn til adventslysene. Som dere ser jeg stadig holder i hvitt. Akkurat der er jeg kanskje ikke særlig tradisjonell... Hm... Burde jo strengt tatt vært lilla. Jaja, jeg står jo tross alt for en miks av tradisjon og utradisjonell tradisjon. Så da er det vel lov å gå sine egne veier i blandt.

Riktig god og fredfull 3. søndag i advent ønsker jeg dere!
Og husk: det viktigste er å være sammen.

9 kommentarer:

 1. Fiiin søndag til deg også kjære Liv:))Tror det blir en "inne å kose seg søndag" her..ute er det nå blitt ufattelig glatt noe jeg fikk testet ut med morgenturen til Nure...Det ble en meget kort tur når man bare skled avgårde...og nå er han skikkelig fornermet,hi,hi....broddene må nok på utover dagen,for har man hund må man ut:)
  Klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Kjempe koselige adventflasker du har i år.
  Jul blir det uansett. Ønsker deg en kjempe fin søndag
  klem

  SvarSlett
 3. God jul til deg!

  Og takk for inspirasjon og glede som du bringer gjennom bloggen din :)

  SvarSlett
 4. Jeg må bare si det: Bloggen din er så fin:) Hverdagslig, koselig og trivelig, uten glam og glitter - slik jeg liker det. Er innom hver dag, faktisk blitt "avhengig" av det:)
  Ha en god 3.søndag i advent.

  Kari fra Trondheim.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da vil jeg bare si: at slike kommentarer varmer ekstra godt! Tusen takk og en god jul ønsker jeg deg!

   Slett
 5. Så nydelige flasker. Du har det så lyst og flott rundt deg :)

  SvarSlett
 6. Adventflaskene dine er rett og slett lekre! Godt å høre at det er flere enn meg som ikke er ferdig med alt til jul. Og det er jo en hel uke igjen!Hi,hi.

  SvarSlett
 7. Håper du har hatt en god Søndag:)
  Nydelige bilder og vakker stemning:)
  Ha en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett