tirsdag 4. desember 2012

DEN FERDIGE STUEN

Den ferdige stuen! Jippiii!

Vi er som sagt så fornøyd. Tapeten vi har valgt er lett, lun og anonym på samme tid - syns vi. Mønsteret er i en rolig burgunder farge og bunnen er beige-aktig. Rommet virket heller større enn mindre med denne på alle stuens vegger. Tapeten er ikke en gammel og tidsriktig tapet, det får vi heller gå for på gården, men vi syns denne passer godt til både stuen og hele huset ellers. Nå fikk vi endelig helheten vi har ønsket oss.

Som dere ser kom det åtte-kantede bordet under penselen ;O)

Særlig ble det fint med de brune møblene syns vi. De kom så godt frem nå. Så nå koser vi oss mye skjønner dere og jeg gleder meg til å pynte til jul her inne. Det kommer til å bli så koselig!

31 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det ble. Ble jo en helt annen stur, som passer huset perfekt. Selv om jeg likte gråfargen veldig godt, ble dette knallfint.

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig det ble! Gratulerer med flott resultat!
  Bordet ble kjempe fint i brunt!!

  Ha en god dag!
  Ingrid :-)

  SvarSlett
 3. jeg synes det var fint fra før, men dette ble ikke noe dårligere :-)
  knallfint! ....jeg gleder meg til å se du julepynte :-)

  klem tone

  SvarSlett
 4. Så fin tapet. Den gjorde mye for stuekroken deres. Selv om den blåstripete dere hadde var fin, ble denne enda finere! Du vil ikke dele med deg fargekoden på det brune 8 kantede bordet? Jeg skal male bl a et lite skap og et rundt bord i en brunfarge, og så forsøke å ædringsmale dører og skuffer. Men, jeg synes det er så vanskelig å finne den riktige brunfargen - mørk og passe varm og lun....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei

   Brunfargen er malt med linoljefarge. Det vil si at det ikke har noen kode jeg kan gi videre, men hos Fru Blaa får man kjøpt/bestilt slik maling. Den er helt ren for kjemikalier og er den gamle malingen man malte med tidligere ;O)

   Fru Blaa har annonse her på Livs Lyst (i høyrekolonnen).

   Slett
 5. Så fint det ble:)

  SvarSlett
 6. Så flott det vart! Likte særleg godt kroken med dei brune møblane! Sååå koslig og nostalgisk med pidestall med bregne på;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Det syns vi også. Har sett på gamle bilder og det var vanlig med bregne på pidestall før. Da måtte jo vi også ;O) hihi

   Slett
 7. De brune møblene kommer veldig fint frem. Pidestallen har jeg ikke lagt merke til før. Er det en av mannens prosjekter? Veldig fin var den. Vil gjerne ha en oppskrift om du har.

  SvarSlett
  Svar
  1. Pidestallen er kjøpt i en bruktbutikk... Men den er helt sikkert ikke vanskelig å lage. Der satte du meg på en idé forresten ;O) Takk!

   Slett
  2. Jeg driver og restaurerer en Sveitser i Kongsberg, sammen med mann som er tømrer. Tror kanskje jeg skal ønske meg en sånn til jul eller bursdag :)

   Slett
 8. Bare heeelt herlig Liv:)))Nå fikk jeg lyst til å tapesere også...men det blir ikke lett med bare panel i huset....Gleder meg til å se julepynten i dette rommet,kommer til å stå så fint sammen med fargene i tapeten og de brune møblene:)))

  Klem og formen er bedre i dag heldigvis:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får se om du kan finne et skap du kan tapetsere inni eller noe, Vibeke ;O)

   Klem fra meg

   Slett
 9. Så fin helhet det ble i stua deres nå :)). Fikk nesten litt hjertebank jeg, synes det ble så fint. Er jo denne stilen jeg liker så godt også; brune, ådrede møbler, hollandske krukker, broderier og heklerier, til og med en lykta du har øverst på skapet har jeg maken til bare at min er mindre, kjøpte den i Spania for flere år siden:)) Og så liker jeg innslagene av rosa, rosa er bare så fint til brunt :))
  Blir nok kos å feire jul her ja :))

  SvarSlett
 10. Veldig veldig bra!!! Dere har utvilsomt gjort et riktig valg, helt nydelig:) Gratulerer - her er det bare å pynte til jul:) Klem

  SvarSlett
 11. Så fint det vart!!! Lekkert og gjennomført!
  Blir sikker kjempe koslig julepynta også ;o)

  fin veke til deg!

  klem ib

  SvarSlett
 12. Så lekkert det ble. Tapeten passer veldig fint til stua. Og det er så FINT med de brune møblene, de gir varme :-)Og liv, ikke minst. Veldig koselig å sette sofaen i et hjørne slik, og putene er personlige og vakre :-) Ønsker deg ei flott uke !Klem

  SvarSlett
 13. Hei igjen :-) hihi måtte inn og titte på den nydelige stua enda en gang :-) Kan jeg spørre om hva tapeten heter? Likte så godt grunnfargen i tapeten. varm og god! Nydelig inntil de brune møblene!!
  Messing..?? Har det begynt å komme tilbake igjen? Merker selv at jeg ubevist har blitt litt mer oppmerksom på disse vakre lysestakene... rotet frem de gamle stakene mine fra skap, loft og kjeller.. Så nå står de litt rundt omkring!!Og de gjør seg veldig godt..blir god stemning i heimen av dem :-). Synes jeg ser de flere og flere steder og ser du har noen også :-)
  Så ser jeg norske gardsbruk på bordet :-) De nydeligste bøkene er det.. Mang en kveld har jeg sittet og bladd og tittet i disse :-) Herlig!

  Ingrid :-)

  SvarSlett
 14. Såå fint!!! Og som andre her også har sagt, veldig fint med rosa til det brune!
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 15. Så lunt og hjemmekoselig! Riktig fint:)

  SvarSlett
 16. Wow, knallfint! Inspirerende og gøy! :) Du/dere er så flinke!!

  SvarSlett
 17. Aw..!:D Det ble bare utrolig KOSELIG! Så lunt og godt liksom!
  Fint med et skikkelig interiørinnlegg igjen;)Du har en vakker blogg, og ikke minst har dere et vakkert, nydelig hjem! LIKER:D

  Klem fra Aileen!

  SvarSlett
 18. MEN DERE, TAPETEN ER IKKE ROSA ALTSÅ! HIHI.

  DEN SER KANSKJE SLIK UT PÅ BILDENE, MEN I DET VIRKELIGE LIV DA, SÅ ER DEN BURGUNDER RØD OG DEN SER HELLER BRUN UT PÅ VEGGENE HER HJEMME. DET ER VELDIG KOSELIG! ;O)

  SvarSlett
 19. OG FORRESTEN: KJEMPE KOSELIG Å HØRE FRA DERE SOM LIKER DETTE!

  SvarSlett
 20. åååh, knallfint... :) flinke dere er.. :)

  SvarSlett
 21. ÅÅååååå gillar skåpet...jättefint!

  SvarSlett
 22. Veldig fin tapet. Koselig stue, skjønner at du gleder deg til å pynte til jul der ja:)
  Ha en fin adventstid!
  Kari fra Trondheim.

  SvarSlett
 23. Så fint det ble, Liv! Tapeten var jo helt fantastisk! Her blir det nok flott til jul!! :) Ønsker dere en fin adventstid!

  -Mari

  SvarSlett
 24. Virkelig fin tapet! Jeg elsker stuen din med kart, gevir og de flotte møblene!!

  SvarSlett
 25. Gratulerer med ny tapet, veldig pent :-)

  Kristin

  SvarSlett