mandag 3. desember 2012

KRYSNING

Stuen vår har vi ikke helt fått til å matche med resten av huset. Den har liksom vært en krysning mellom Thomas og meg. Han startet på dette huset før jeg var inne i bildet og la an til en mer "karslig" innredning med sine kuule grå gipsvegger og så kom jeg med min romantikk og blåstripete tapet og ødela alt... Hehe. Men slik er det jo, når to skal møtes et sted midt på. Det har egentlig endt med at vi har solgt mange av våre gamle møbler og ting og tatt vare på det vi syns passet i huset nå. Det er fort at et hus ser "jentete" ut syns jeg. Det er sikkert naturlig fordi det ofte er jentene i huset som liker å dille og dalle. Så blir det preget av oss da. Det er virkelig en kunst syns jeg å få et hus til å passe mannen også. Jeg innrømmer det gjerne, vårt hus er også så klart mye preget av meg. Blondegardiner og lyse farger... Men det passer i alle fall både de gamle møblene og huset godt og det er det vi også har tatt hensyn til når vi endelig har valgt ut tapet til stuen! Ja, det er helt sant. Bildet dere sitter og ser på nå, er gammelt. Stuen vår er fiks ferdig tapetsert og jeg syns det ble så koselig! Jippiii!

Vi har lenge vært på jakt og det var ikke mange tapeter vi ville ha. Man velger liksom for mange år av gangen og jeg syns det har vært litt skummelt. Derfor er den vi har valgt både lun og nokså anonym og som sagt: vi er veldig fornøyde!

Jeg har lyst å vise dere i morgen!

6 kommentarer:

 1. Vilket jättemysigt vardagsrum! Det ser riktigt ombonat och fint ut! Gillar den charmiga tidningsbehållaren också!

  kraaaaaam aka

  SvarSlett
 2. Blir sånn når man skal finne sammen:)
  Stuene din er bare kjempe koselig:) blir spennende å se nå:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. spennende å se i morgen :) Her var stua veldig jentete som noen år siden, men syns jeg har blitt flinkere... :) flaks at gevirer og svart er "in"... haha... :)
  Har legt ut bilder av min stue i dag... :)

  Ha en fin dag, så "sees" vi i morgen.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se:-)
  Å ja helt enig med deg, det er skummelt med store forandringer... er jo så leit hvis jeg angrer!

  SvarSlett
 5. Den nydeligste stua!! Så fin så fin:-) Gleder meg alikevel stort til å se hvordan den har blitt nå! Alltid moro med forandringer :-)Jeg er i tapetserings modus her på garden, og funderer stoort over hva jeg skal velge på de forskjellige (sove)rommene. Jeg er på jakt etter noe som ser ut som det har hengt der en evighet :-). Ikke enkelt det er sikkert og vist! Så gleder meg veldig til å se hva du har valgt!

  Hehe jeg kjenner meg igjen i det du sier. En må inngå noen kompromier oppi gjennom. Jeg har to stooore kompromi i stua..hehe..som jeg godt kunne vært for uten. Jeg er gift med en jeger...mer trenger en sikkert ikke skrive.. (titt innom hvis du er nysgjerrig..)

  Må du ha en god kveld!
  Ingrid :-)

  SvarSlett
 6. JA NÅ BLE JEG JAMMEN SPENT....
  tOVEKLEM:)

  SvarSlett