lørdag 22. desember 2012

JULEPYNT UTE

 Ikke glem å pynt litt ute også - skrev jeg her om dagen. Jeg har i alle fall fått pyntet litt. En mosekrans jeg laget litt tidligere i høst har fått ligge og vente på snø og vinter. To rustne hjerter har faktisk ligget i flere år fordi jeg ikke helt har visst hva jeg skulle bruke dem til. Nå lager de julestemning på en uferdig dør ute på tunet.

 I høst har Thomas og jeg (les: mest Thomas) laget sykkelbod. Vi fikk jo så dilla på gamle sykler og det ble en stund litt mange av dem, så vi måtte lage et eget skjul så de kunne få stå tørt under tak. Hehe. Boden er ikke helt ferdig og jeg skal vise dere litt mer siden, for den ble nokså koselig syns vi! For den som er årvåken her nå, ser også at vi har malt garasjen rød. Vi har gjort en hel del med den også, men det og får jeg ta en annen gang. Poenget var å vise dere at det kan være koselig å pynte ute selv om ikke alt er ferdig.

Hjertene er hengt opp i grov hyssing - så klart ;O)

Ha en fiiiin bitte-lille-julaften! 
Men husk at hjertefred er mer verdifull enn pakker, pynt og feiring.

3 kommentarer:

 1. Så koselig pyntet:)
  ØNSKER DEG OG DINE EN RIKTIG GOD JUL:)
  Juleklem Merete

  SvarSlett
 2. Koselig!

  Vil takke for GOD inspirasjon ifm oppussing av et hus fra 1915. Har brukt en del fargekoder du har lagt ut, og jammen kan du dine saker - resultatet ble kjempebra!!!!

  Riktig god jul, og godt nyttår, til deg og dine!

  SvarSlett