fredag 21. desember 2012

PORSELENS-TIPS

kalendertall fra HC
Det er vel snart for sent, men jeg legger likevel inn to porselens-tips til dere nå helt på tampen. Tipper at noen av dere har i alle fall noen små ærender igjen i butikkene. Jeg kom nemlig over disse søte kalendertallene her om dagen.

Så får jeg jo ikke akkurat bruk for dem i år - i alle fall ikke i julekalenderen - men selv om det er meldt dystre utsikter til dette i det siste, så går jeg for en jul i 2013 også ;O) Jeg tror jeg kan finne på mye gøy med disse søte porselenstallene. Jippi!reinsdyr fra Søstrene Grene
 Neste tips er kanskje rart kommer fra meg. Hvite porselensreinstyr. Hihi. Men er det ikke jul da? Da er det lov med litt utenom det vanlige og søte var de syns jeg. De hang egentlig i hvert sitt hvite silkebånd, men jeg har byttet til naturhyssing. Så ble de i alle fall litt røffere. Jeg syns de var så gøye!

 Og hva kan jeg bruke de til? Jo, jeg tenkte de kunne være litt kuule på adventsflaskene mine.

6 kommentarer:

 1. Ojj de var nydelige både tall g rensdyr, men hvor fikk du kjøpt tallene ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Kalendertall fra HC = home and cottage ;O)

   Slett
 2. Hei;) De er så søte de tallene fra HC. Lurer bare på om jeg husker at jeg har kjøpt dem og hvor de er når det er klart for kalender i 2013!!!
  Her er det store treet kommet inn på stua. Vi venter på fly og den kjære elstesønnen vår som har vært borte siden i sommer!!

  Juleklem fra Ann-M.

  SvarSlett
 3. Nyydelige tall!! Flott tips :)
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 4. Hej där, läckert med det vita porslinet och renhuvdet på flaskor, kul och vacker idé, mycket snyggt!!! Och jag bara älskar ditt kök, sååå smakfullt och det vaniljgula bordet, åh va läckert!!!! Såg det var ngn annan el du som hade trasmatta ( kommer inte ihåg vad ni kallar det) på köksoffan, som mej ;)

  Tack för all fin inspiration LIV och en riktigt GOD JUL önskas från Nordingården

  SvarSlett
 5. De var stillige,det er like kjekt og inspirerende hver gang å besøke bloggen din,ha en flott fredag og nyt dagen nå frem til jul.klem hege

  SvarSlett