tirsdag 11. desember 2012

PLANKE-OG SPIKER-TREFF


Jeg skrøt på meg fin-fint besøk her om dagen og det var ikke tull det - selv om det har tatt litt tid å få dokumentert det her på Livs Lyst. På fredag gikk nemlig det etterhvert så tradisjonelle bloggtreffet for Janne, Marie og Liv av stabelen. Og det er en høydare det for oss skjønner dere. Vi hadde vårt første treff etter å ha skjønt at vi hadde felles interesser innen oppussing og bevaring av gamle bygninger. (Janne og mannen pusser opp en gård i Seljord. Marie og mannen har pusset opp et Fattighus i Holmestrand. Jeg og min mann pusser opp et hus i Skien og skal begynne på et i Kviteseid.) 

Da Marie skulle på sitt første bloggtreff fikk hun høre av en bekjent: "Jasså, så rosabloggerne skal møtes? Blir mye gardiner og pute-prat da?" "Nei" sa Marie. "Disse jentene vet hva planker og spiker er!" Hihi. Ja, det var grunnlaget for at vi møttes første gang, men ok da, vi pratet litt om den nytapetserte stuen vår også og jeg lurte litt på hva jeg skulle servere for å "toppe" det vi fikk hos Janne sist. Det ga jeg fort opp, men var bevisst på hva jeg serverte og hva jeg serverte det i. Det ble kokekaffe i kjele og en dessert med jordbær som begge jentene ville ha oppskriften på. Så vi er nok ikke så annerledes enn alle andre jenter likevel. Men "rosa" eller ikke, vi koser oss glugg på våre bloggtreff og denne gangen ble Maries lille mini med på galskapen også. 

Det er virkelig gøy at bloggingen har ført til nye vennskap. Tipper noen av dere også har opplevet det?

EDIT: Janne finner du i "en heim blir til" og Marie finner du i "Fattighuset".

6 kommentarer:

 1. Så koselig å treffe folk som har samme interesse og som går igjennom det samme. Vi besøkte Marie og Geir i Fattighuset tidlig i oppussingen vår, og det var inspirasjon til at vi nå skal i gang å male gulv, samt at vi har fått et supert varmesystem. Nettverk er viktig når man restaurerer gamle hus!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Det er supert å få gode råd og tips av hverandre som du nevner her. Så nå fryser dere ikke ;O)

   Slett
 2. Nei, nå er det godt å varmt inne. Vannvarmeanlegget går jevnt, for det er -17 grader ute, og de nye (kopierte) dørene er ikke satt inn enda. Og med to cm gliper rundt de gamle dørene trekker det godt.

  SvarSlett
 3. Så koselig!
  Hjertene så utrolig fristende ut forresten :)

  SvarSlett
 4. Jeg syns det ser og høres ut som om dere har det veldig koselig jeg. Det er jo det som er samhold og hygge med like interesser. :)

  SvarSlett
 5. Så hyggelig vi hadde det, Liv og Janne :-) Dere er bra folk! Og så morsomt å lese i kommentarfeltet at Åse Marit fikk inspirasjon av besøker de hadde hos oss. Gamle hus, unge damer. Bra kombo!
  Marie

  SvarSlett