torsdag 13. desember 2012

TURBO-TUR TIL JÆREN

blid og fornøyd med å ha kommet frem etter mange timer i bil
Denne uken har så langt vært litt turbo. På mandag satte jeg meg i bilen og kjørte mot Jæren. Et reportasje-opprdag ventet på meg der. Jeg hadde ikke mer enn tiden og veien, for dagen etter måtte jeg kjøre hjemover igjen. Men timene i bilen var vel anvendte, for plassen jeg kom til og menneskene jeg møtte der var så koselige og de veide helt klart opp for all bilkjøringen!

Jeg hørte på lydbok for å få tiden til å gå gjennom vintermørket alene på kjedelige motorveier. Det burde forresten alle trailersjåfører gjøre. Tips fra meg! Hehe. Jeg helgarderte meg med lyden fra Selma Lagerlöf debutroman: Gösta Berlings saga fra 1891. Jeg lurer på hvor tykk den boken er i virkeligheten, for etter over 12 timer i bilen har jeg enda ikke kommet gjennom alle cd`ene!! Men nok om gamle gulnede historier.

vakre, vakre Jæren og alle steingjerdene
Jeg har vært hos en herlig familie på vakre Jæren. De bor på en flott gård oppe på en topp på det ellers så slakke terrenget i vest og vi var superheldig med været. På tirsdag tittet nemlig solen frem, snøen lå kald på bakken og det var helt vindstille. Litt flaks skal man altså ha når man legger ut på en turbo-tur til Jæren!

Kunne sagt og vist så mye mer herfra, men dette skal jo bli reportasje. Jeg holder dere underrettet!

7 kommentarer:

 1. Hei,
  Sko gjerne invitert deg på kaffe om eg viste du var i område.....
  Ha en fin adventstid.

  SvarSlett
 2. Javisst är det en bra uppfinnig att man kan lyssna på fina böcker under tråkiga timmar i bilen. Ha en trevlig luciadag!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 3. Gleder meg veldig til reportasjen fra Jæren:) d er mitt hjemsted, født og oppvokst der:) Men bor nå i Mo i Rana. Var bra du ikke skulle til Jæren i går, nå er det totalt snøkaos der nede, 1 meter snø på en plass de ikke er vant til snø d må jo bare bli kaotisk:) Men her sitter jeg da i Mo i Rana uten snø, det er hvertfall rart!!
  Ha en fortsatt fin førjulstid!
  Karen

  SvarSlett
  Svar
  1. Da hadde jeg flaks. Været var perfekt. Vittig at du sitter langt der oppe i Norge og det er ikke snø. Her er det veldig fint nå, men jeg er redd det ikke varer ... Får nyte det så lenge vi kan!

   Slett
 4. Så virkelig flott ut her:)
  Må være en herlig plass å bo:)
  Blir spennende med reportasjen:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Dreg kjensel på det tunet der! Er det ikkje hjå Sissel? Kvar kjem den reportasjen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer vet du. Den kommer i nummer 1 (2013) av Lev Landlig. Det vil si den er rett rundt hjørnet ;O)

   Slett