mandag 28. januar 2013

BEHIND THE SCENES

Lynn blir ført ut av cruet til et busslass med slekt
Jovisst havnet vi på Tore på sporet innspilling. Ikke rent tilfeldig altså, vi var faktisk invitert. Og her får dere se biter av opplevelsen gjennom mitt kamera.

Tore holder høflig avstand til det hele. Dette har han gjort mange ganger før
Da vi fikk beskjed i sommer om at vi var av den nærmeste slekten Lynn Anderson hadde i Norge, måtte jeg google navnet hennes for å la meg begeistre. Jeg ante ikke hvem hun var. Jeg velger å ta det som et tegn på min unge alder mer enn å ikke ha fulgt med i timen. Hihii.

Lynn synger sin slager for oss
Men det viste seg jo fort at jeg hadde hørt mange av sangene hennes og vi fant ut at denne opplevelsen var artig å få med seg. Det hele skulle foregå på gården der slekten til Lynn en gang hadde dratt fra og kunne vi stille opp i bunader hadde det vært fint, skrev Tore på sporet redaksjonen. Og klart hun sang for oss også... Dere kan jo gjette hvilken sang...

Klart vi kunne stille opp med nasjonaldrakten på en slik dag. Det ble bunad og kamera rundt halsen for min del. Jeg minnet om en slags overivrig nasjonalturist i eget land. Hehe. Det ble en koselig dag på tunet med flere kjente ansikter. "Deg har jeg sett før og så er vi i familie da gitt"! Verden er ikke så superstor likevel. Føler ikke akkurat at jeg ble så himla kjent med Lynn akkurat da. Så det at jeg er på fornavn med henne her er kun fordi det går raskere enn å skrive hele navnet. Latskap altså. Hihi. Da jeg kjørte tilbake til gården vår den dagen hadde jeg med meg nye møter med koselig slekt i bunad, behind the scenes og gamle bygninger på kameraet. Det var en fin dag.

Tore på sporet episoden om amerikanske Lynn Anderson som leter etter sin norske slekt kan du se HER

6 kommentarer:

 1. Hi hi, jeg syntes det var deg!! Her er vi faste i sifae'n på søndagskveldene 20.15 for tiden...,snakk om fell-good-program!
  HIlsen Anette♥

  SvarSlett
 2. Så deg bak kamera ja ;-). Følger med på tore på sporet fordi de viser så mye av vårt vakre land. Tror nok ikke jeg er så opptatt av mine røtter som gjennomsnittsamerikaneren, men har googlet min engelske, skotske og australske slekt etter at serien begynte :-). Har visst familie i usa også, men at de hadde vært på døra på barndomsgården min da jeg var barn, nei det hadde mamma helt glemt å si :-) hi hi. Så flott du var i bunad forresten :-). God uke, Pam

  SvarSlett
 3. Fulgte med på programmet. Og så jo deg i bunaden din.

  SvarSlett
 4. Du var fin på tv ;-) Enn må jo berre takk ja på sant, der e jo anna slekt enn Lynn som ein kan oppdage.

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Har en mann som er i slekta. Han er født i Drangedal der vi har del i den gamle gården i Lia. Har lagt deg til lista min på livetilia.blogspot.com, men hovedbloggen er Vilt og vakkert ;:OD)

  SvarSlett