tirsdag 29. januar 2013

BY NIGHT

Vi har vært på gårdsbesøk igjen. Når jeg tenker etter gjør vi det nokså ofte. Drar til gårder rundt om. Både som privatpersoner og på jobb så klart. Mye oftere enn jeg gjorde tidligere i alle fall. Det har nok noe med at vi har blitt kjent med så mange fine mennesker som deler de samme interessene som oss og da er det jo så koselig å være sammen. Så får vi dekket behovet for litt ordentlig landlig liv inntil vi har vårt eget sted. 

I helga har vi vært i Tinn på en helt nydelig gård kledd med ordentlig vintersnø. Det har vært fyr i ovnene i alle rom og om kveldene har levende lys både gitt stemning og varme. Det har blitt lange og koselige timer rundt kjøkkenbordet med go`praten. En deilig seng stod ferdig oppredd til oss og vi kunne ligge og se ut på nattehimmelen gjennom gamle vindusglass før vi sovnet. Så fint å kunne natte over hos venner på denne måten. Så våkner man til en ny dag man også kan ha sammen. Jeg gleder meg så til å re opp noen gjestesenger på vår lille gård! På søndagen fikk vi derfor tid til en tur ut i snøværet. Det var bare å pakke seg inn. Og er det ikke egentlig det som er naturlig? Å være ute. Jeg er nokså sikker på at jeg hadde blitt sittende inne om vi var hjemme i byen. Men her oppe i skogen er det så naturlig å bruke uterommet. Og det er jo så friskt og godt. Og naturlig.

Vi har hatt nok en super helg med gode venner på landet. 
Det ser ikke så galt ut, gjør det vel?!

5 kommentarer:

 1. Det är härligt! Frisk luft och natur behöver man!

  SvarSlett
 2. Et kjempekoselig bilder :)

  Carpe diem!

  SvarSlett
 3. Hei hei :-)
  Ååå så stemningsfult! Småbruket 'Eldhus familien' leier er virkelig koselig!!
  Hihihi nestegang dere er i Tinn må dere jammen svinge innom Gamlestogo også :-) Vi bor ikke lange sveiven unna Husvolldalen :-)

  Ingrid :-)

  SvarSlett
 4. Wow...for et utrolig nydelig og stemningsfylt bilde:)
  Så bare så koselig og en herlig ro over det:)
  Klem Merete

  SvarSlett