onsdag 30. januar 2013

"SJESSER" PÅ FARGER

 Vi er midt mellom vinter og vår og sakte men sikkert byttes det litt om på detaljer her i vårt hjem i byen. Skinn og myke tepper er vanlig "vinterkost" og jeg har ikke planer om å hive dem ut riktig enda. Samtidig har jeg begynt å hive ut noen grønne kranser. De begynner å falme i sollyset nå fremover og da er de ikke noe pene mer. Men som dere ser er tyttebærkransene på det hvite skapet fortsatt grønne og får henge litt til.

Jeg vet ikke hva det kommer av, men om våren begynner man å "sjesse" på farger. Er det handelstanden som har skapt det eller er det egentlig naturlig? Når lyset og varmen kommer, dukker jo naturen frem fra sine hi og spretter ut i farger vi mennesker ikke klarer å skape. Kanskje er det derfor? Det spretter litt i oss også. Vi kvikner til etter en lang vinterdvale og ser fremtiden lys og fargerik i møte. Jeg vet ikke jeg, jeg "sjesser" bare på litt farge rundt meg.

7 kommentarer:

 1. Akkurat i dag "sjessa"jeg litt på farger også Liv,så det ble en tur på loftet på jakt etter noen nye pledd og puter.Kan ikke se meg mett på den tapeten i stua deres her,den er rett og slett nydelig!Ha en fin dag kjære deg:)


  klemmer Vibeke

  SvarSlett
 2. Så fine vårlige farger! Det var bilder til å bli glad av!

  Ha en fin fargerik dag:)

  SvarSlett
 3. Tror det må ligge i oss etter en mørk og fargeløs vinter.....

  SvarSlett
 4. Jeg tror at vi automatisk forandrer på detaljer ettersom hvilken årstid det er! :) Ihvertfall for oss som liker å styreog stelle i heimen! ;)
  Ha en fin dag!

  Klem s

  SvarSlett
 5. Hei, Nydelige blikkfang hos deg. Fin kveld! klem Siv:-)

  SvarSlett
 6. Ja, du gjett om jeg så filleryereportasjen :-) Måtte kikke to ganger på det bildet, for det var jo noe kjent med det og så oppdaget jeg at det var jo fra kjøkkenet vårt :-D Veldig stas, og det så jo faktisk ikke så ille ut fra den vinkelen ;-)
  Herlig bilde fra stua deres her i dag! Jeg må også spe på med litt tulipaner for å få farge inn i heimen om dagen.

  Mona

  SvarSlett
 7. Heisann!

  Å, så gla jeg ble for at jeg oppdaget bloggen din. Har vært på leting etter en landlig interiørblogg som passer min smak - nå fant jeg den :-) Nydelig stue - herlig kombinasjon av hvitt og mørkebrunt. Og så var det jo herlig med en fargeklatt midt oppi det hele!

  Hilsen Margaret

  SvarSlett