fredag 25. januar 2013

KJØKKENHÅNKLE-DUK

En annen liten type duk jeg er glad i, er kjøkkenhåndklærne. De bruker jeg like mye til duker som til å tørke med. Ja, de som er litt ekstra fine da. Som dette jeg fikk til jul av ei god venninne. Jeg liker så godt den fine blåfargen inntil de gamle tingene vi har her i huset. Særlig til det trehvite, brune og det burgunder-røde.

Jeg starter altså dagen her på Livs Lyst med et tips om at kjøkkenhåndklær er supre som små duker. Særlig på et ikke alt for stort kjøkkenbord. Dessuten er det ikke farlig om vi søler. Håndklærne er jo enkle å vaske og stelle opp igjen - naturlig nok. 

Ha en fiiiin dag til vi knottes igjen kjære alle som har tatt turen innom!

5 kommentarer:

 1. det bruker jeg å gjøre også :-)
  dette var særs fint!

  Ha en fin dag!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Koselig og flott bilde :)
  Jeg har også brukt servietter i stoff til dette :)

  Ha en fin helg.

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint det var med det gamle trauet mot den herlige blåfargen. Lurt å bruke kjøkkenhånkle til duk. Jeg liker så godt måten du tar vare på gamle fine ting på en litt ny måte. Livs Lyst er alltid like inspirerende å titte innom for oss som elsker alt som er gammelt og preget av tidens tann :-)
  Ønsker deg en flott helg :-) klem Anita

  SvarSlett
 4. Helt enig - disse små dukene/brikkene/håndklærne er nydelige, har flere av dem og de er i bruk til enten det ene eller det andre:) Dessuten har jeg gitt bort noen i gave til damer som liker sånt, og det gjør alltid stor lykke:) Ellers da så har du og jeg noe felles for tiden, nemlig spalteplass i LevLandlig:) Du er jo husvarm i media, men det er jo ikke jeg, så for meg er det stort å ha fått ei side i LevLandlig med Tingstuo mi:) Skikkelig opptur:) Klem fra meg langt ut på landet.....:)

  SvarSlett
 5. Så enig med deg, passer så fint som duk! Det blå du viser var virkelig kjempefint og en herlig kontrast til trauet. God helg :-) Pam

  SvarSlett