fredag 25. januar 2013

TORE PÅ SPORET JA!

 Ja, jammen er dere gode på å gjette. Flere trodde det var Tore på Sporet. Dere hadde kanskje fått et lite glimt av det hvite gamle huset (i bakgrunnen) på tv??

Men haha! Jeg må le selv. Jeg har altså vært med på en innspilling av Tore på Sporet. Det har overhodet ikke noe med Livs Lyst å gjøre og jeg har heller ikke vært statist. Eller... nesten ikke i alle fall. Jeg er faktisk en slektning, men jeg spilte virkelig en statist-rolle i dette programmet. Dere vet, hovedpersonen får ofte et hjertevarmt møte med sine aller nærmeste slektninger og så blir ofte "resten av hurven" filmet i bakgrunnen og blir med på moroa. Jeg var i "resten av hurven" denne gangen kan du si. Er slett ikke sikkert dere vil se en snurt av meg på tv.

Men først mitt lille møte med Tore:
Haha. Dere må jo bare legge merke til hvor anspendt og flau jeg ser ut. Eller lettere hysterisk kanskje? Det var nemlig skikkelig flaut. Jeg syns når jeg først hadde blitt innvitert med på dette at det var på sin plass med et bilde sammen med denne karen, men jeg har sjelden vært så flau. Hihiiiii. Legg merke til håndarbeidet på meg! Skikkelig stressa. "Kan vi ta et bilde"? Himmel og hav. Hvordan gjør folk det når de møter noen de vil ta bilde med? Dette var mot mine instinkter...

Men som dere ser klarte vi det til slutt og jeg fikk mitt bildebevis på at jeg har vært med på en Tore på Sporet innspilling iført bunad!

Hvem er jeg i slekt med?
 NRK1 27.01 klokka 20:15

24 kommentarer:

 1. Åh, endelig fikk vi vite det! Jeg er som person grunnleggende nysgjerrig og jeg må (dessverre) innrømme at jeg har ventet på denne avsløringen!

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Man blir veldig klok av å være nyskjerrig har jeg hørt ;O) hehe

   Slett
 2. Må se dette da :)

  Ha en flott fredagskveld!

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Spennende! Da kommer det fra min hjembygd Drangedal også, så det må jeg se.
  Det var jo et flott bilde av dere - fin bunad:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da må du se! Kanskje de har bilder fra bygda ellers også?

   Slett
 4. Så gøy! Det må jeg se!:) Nydelig bunad!

  Klem

  SvarSlett
 5. Du er slekt med ein sangar ;-)

  Så kjekt!

  Tore på sporet er eit flott program!

  God helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er visst i slekt med en sanger. Laaaaangt ute da. Hehe. Jeg må le. Men artig det da.

   Slett
 6. ...you looks wonderfull!!!

  Hugs Anja

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you Anja. Kind of you to say! ;O)

   Slett
 7. Koselig å se deg og tore hjemme i hagen min.vi får vel benke oss rundt TV en på søndag kveld å se. Ha en fin fredags kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig! Dette blir jo artig da. Og en artig og fin dag var det i sommer også. Det holdt i grunn det også, men det blir artig å se på søndag.

   (Og hagen/tunet deres var så koselig!! Jeg ble jo (nesten) mer fasinert av det... ;O)

   Slett
 8. Good blog, I like images of norwegian life! Arianna

  SvarSlett
 9. Så gøy, det programmet må jeg iallefall se! Har et litt spesielt forhold til disse programmene, siden vi var med på innspillingen da Tore sporet opp min manns slekt
  ;-) Spennende og rørende med sånne slektsprogrammer.
  Jeg likte forresten veldig godt filleryereportasjen i det siste Lev Landlig ;-))
  Ha en flott helg!

  Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi, har dere? Jeg sitter og jo og gråter så det holder noen ganger, men jeg vet ikke hvor tåredryppende dette blir da. Jeg har egentlig ikke peiling. Vi var liksom bare med på en brøkdel. jhihi

   Slett
 10. du er så fin atte :) god helg til deg :) du gir meg masse inspirasjon og ideer :)

  Klem fra Malin

  SvarSlett
 11. Nydelig bunad:)Og gøy du er med skal se på søndag.

  Har sett de andre episodene,og sitter her og hulker
  å gråter hi hi<:)

  Nyt helgen!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 12. Hahahahaha....helt utrolig morsomt....så enig med deg.....hvordan takler man å be om bilde av en kjent person....du fixa det supert.....klem Siv:-)

  SvarSlett
 13. Lynni Andersson eller kva ho no heiter? Heilt ærleg så likar eg historiene om dei som leiar etter mødre, fedre, søsken og sant betre enn nokon som leiter etter sine anar. Men, kva gjer ein ikkje for ein kjendis :-) Håper du koste deg, kanskje du lærte noko om slekta og? :-)

  SvarSlett
 14. Hahaha, lige sjølironien din! Tore på sporet, stas :D

  SvarSlett
 15. Eg følde at eg kjende deg då eg såg deg i "Tore på sporet", Liv! Tenk at du er i slekt med HO også - i tillegg til ALT DET ANDRE du står for...! Else

  SvarSlett
 16. Hei Liv !! Jeg så deg på TV og utbrøt til min mann ; henne kjenner jeg !!! Hun har jo den bloggen jeg digger :) Ante ikke at du skulle dukke opp der, så artig. I beg you parden ; you*ve got your own rose-garden :))Hilsen Astrid fra Haugesund (som venter i spenning på bladet Gamle Hus som jeg vant et abonnement på)

  SvarSlett