mandag 7. januar 2013

LOKAL PÅ "GODSET"

strikket genser fra Devold of Norway
Nå har vi vært på "godset" igjen og det ble intet annet enn en fantastisk dag! Det var rett og slett påskestemning oppe i bakkene og vi kunne surre rundt hele dagen med bare strikkede gensere uten å fryse. Så utrolig herlig! Jeg vet at ikke vinteren er over og jeg vil gjerne ha den en stund til jeg, men det var veeeldig godt å kjenne litt varme og vite at vi er på riktig side av julen nå. Det går sakte men sikkert mot vår...!

Jeg satt meg ned med lokalavisen og en varm kopp med lattè på trappen og koste meg. Nøt utsikt, varme og bare å være her. Og hver gang vi er her oppe, må vi innom et sted og kjøpe Vest-Telemark Blad. Det er så koselig og da føler vi oss liksom litt "med i gjengen" da vet du. Hehe. Denne avisen dekker ikke bare Kviteseid, men det blir jo en del lokale nyheter herfra også som vi syns er litt artig å få med oss.

Hørte forresten at Kviteseid kom best ut på statistikken over tilflytting og vekst i hele Telemark kommune i 2012. Det liker jeg og hurra for alle de som har jobbet for det!

2 kommentarer:

  1. Jeg blir stadig imponert over hvor mange fine ullgensere og kofter du har. Liker!

    SvarSlett
  2. Fin genser! Devold er for meg barndom. Mamma kjem frå der Devold-fabrikken opprinneleg kom frå/var. Kvar gong vi kom til bygda var det fabrikkpipa det første vi såg. Fabrikken lønna og sysselsatte ei heil bygd ei stund og er bygdas stolthet enno. Diverre flaggar det meste av det norske ut... Ha ein fin dag.

    SvarSlett