tirsdag 5. februar 2013

FORSKJELLIGE MATERIALER

 Jeg blander gjerne materialer av ymse slag. Jeg mener at det ikke alltid er å ha det gjennomført som er mest "riktig". Gjør man det på sin egen måte, blir det mer personlig. Jeg har kommet inn i mange nye hjem i de siste årene i forbindelse med min jobb som frilans journalist og jeg har blitt så imponert mange ganger. Såå mange hjem har gitt meg en go`følelse. Personlige hjem med sin egen tvist. Der ikke alt var stylet for en møbelkatalog, men hjem som rommer både fine ting og et praktisk liv.

Så da prøver jeg på det samme her i vårt hjem ;O)
Hehe - nei, jeg vet ikke om jeg prøver på det. Tror bare jeg bruker det jeg har og setter det sammen på nye måter. Leker med forskjellige materialer. 

På stuebordet er det vårstemning om dagen. Jeg kjøpte et helt pottesett i grov "sement" her om dagen. Strengt tatt er vel pottene til utebruk, men jeg hadde lyst å prøve dem inne. Ute ligger jo snøen hvit og fin mener jeg, så ikke noe stress! Sammen med de to enkle smijernslysestakene og det mer elegante og gamle stettfatet i glass syns jeg det harmonerte. Forskjellige materialer. Hvorfor ikke?

Kanksje ikke "riktig", men absolutt personlig. Det må da være lov?

15 kommentarer:

 1. Helt enig med deg. Jeg liker også tradisjon framfor trend, salig blanding framfor gjennomført. Messing og gammelt slitt tre syns jeg er nydelig sammen. Og også smijern, betong og en liten glasskål som du viser her. Like, like, like :) Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 2. jeg liker det...å blande røft og romantisk...synes det funger!

  fint det er hos deg :-)

  klem tone

  SvarSlett
 3. Riktig fint synes jeg også.

  Du må huske på at vannet vil trenge helt gjennom potter som ikke glaserte. Det kan bety at du får fuktig duk og skjolde på bordet.

  SvarSlett
 4. Ser veldig fint ut med den grove sement potten med løkene i ! Fint bord også , nesten maken til mitt bare at jeg har oval bordplate. God tirsdag !

  SvarSlett
 5. Absolutt innafor det som er lov du;) Ser dessuten en nydelig lyseblå sofapute der bak, fantastisk farge!!! Tipper den er vevd i ull...eller? Har sett mange lignende, men ingen med så fin farge:) Ha en feiende flott februardag:) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en gammel vevet pute, Synøve. Tror den kommer fra Bestemor. Jeg er veldig glad i den. Nettopp på grunn av fargen som du nevner. Den er grå/blå.

   Slett
 6. Å så fint! Akkurat min smak også - ofte når du blander stiler har det den fine effekten at da kommer hver og en ting enda bedre fram, synes jeg. Tips til underskål når du vil at den skal være litt diskré er å bruke glasslokket til norgesglassene! En strålende dag videre!

  SvarSlett
 7. Syns det ble kjempefint jeg!
  Alt trenger vel ikke å være så
  "riktig" bestandig, så lenge man
  er fornøyd selv? Det er jo tross
  alt det viktigste!

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er akkurat det jeg mener. Personlig og slik man liker det selv :O)

   Slett
 8. A lovely look! Am very pleased I have discovered your blog......

  Sophia

  SvarSlett
 9. Nydelig, Liv.
  kan jeg spørre hvor de selger slike potter... så vakker form på den også! falt veldig i smak. lov å mikse - og dette ble skikkelig kult sammen!
  du kan det, Liv!
  klem TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Settet med 3 potter er kjøpt på Home & Cottage

   Slett
 10. Wow, I would defenitive feel at home there! Mixing the various materials and styles does indeed look more personal. But most of all I love the old map on your wall!! It's great.
  Have a nice day.

  Regards, Anita

  SvarSlett
 11. Fin kombo, slike små gamle støpte glasskåler er jeg svak for..de er så søte og har en fortid i hjem hvor krystall var utenkelig...

  SvarSlett