tirsdag 12. februar 2013

I EN GAMMEL FINSTUE

 Når jeg kommer til hus med miljøer som dette, blir jeg helt mo i knærne. Det er noe så ekte og levd liv i det. Her er så mange fine og enkle detaljer. Legg for eksempel merke til gulvet. Det er ikke bare sjokoladebrunt, men karamell! Oioi. De er tøffe som har malt i denne sterke fargen en gang, men jammen er det herlig også. Og titt bort i kroken under ovnen. Der er gulvet sjokoladebrunt. Og listene! (Som er en viktig detalj. Hadde ikke vært det samme med hvite lister her!) Her er det altså malt "et teppe" på gulvet. Tradisjonelt og kjempe sjarmerende syns jeg. Tips å ta med seg.

 Den ådrede sengen har nydelige utskjærte detaljer og jeg tenker at de er glad de ikke lutet den på 90-tallet....

Og sengetøyet. Ikke minst! Det er en viktig detalj i en så fin og gammel seng. Nye smale og brede striper om hverandre minner om gamle og ekte bolsterstriper og det passer perfekt inn. Det finnes mange koselige og gammel-inspirerte sengetøy å få tak i. Et av dem heter altså True Stuff og er laget av økologisk bomull fra Europa.

Nettsiden deres finner du HER

Sengen står i denne gamle finstuen HER

1 kommentar:

  1. Ja her var det skikkelig gammeldags og koselig.
    Har sett at du har skrevet om bladet Lev Landlig, kjøpte det og det agret jeg ikke på.Der fant jeg også en gutt/mann som hadde kjøpt seg torp i Svereige, omtrent som deg og gården. Han pusser opp torpet og er veldig glad i gamle ting slik som deg. Grenseliv heter boggen, tenkte på deg og oppussingen av gården når jeg leste det.
    Hilsen Inger Katrine

    SvarSlett