torsdag 21. februar 2013

PERFEKT FERIE?

Nå lengter jeg så opp til den lille gården vår. Og ikke bare det, jeg gleder meg så til å overnatte i campingvogna igjen. Ha! Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si. De første gangene vi overnattet i den, ante vi ikke hva vi skulle finne på. I sommer gikk det jo kjempe fint, da var vi ute hele tiden. Men om vinteren har det liksom ikke vært så fristende.

Inntil nå.

 Nå plutselig har jeg så lyst å rigge oss til i den vogna. Selv om det ser slik ut her nå. Snø på alle kanter, men i vogna kan det jo blir godt og varmt.  

 Jeg har kjempe lyst å ta med skia og gå gode og lange turer i deilig terreng. Det er sikkert mange fine skiområder i selve Kviteseid-bygda og det er ikke lenger enn 10 minutter i bil til Vrådal der det er store skianlegg.

Etter mange timer ute, kan vi fyre opp et bål og lage oss litt middag før vi kryper inn i "den lille hulen" når mørket faller på. 

Perfekt ferie det vel?

Og så er det farlig nærme at det blir slik igjen. SE på bildet. Det grønnes på bakken og i trærne. Sola skinner og vi kan være ute i behagelig temperatur. Det er påskestemning. Ikke lenge til det heller! Jeg kjenner hele kroppen gleder seg. 

Og til sommeren starter prosjektet vårt der oppe!

7 kommentarer:

 1. Lite som kan måle seg med campinglivet - enten det er sommer eller vinter! Nyt det!

  SvarSlett
 2. Du er sååå utruleg flink til å lage det fint rundt deg...og bilda du tek er nydelege. Du får til og med eit campingvogn-tilbygg til å sjå fint ut... Dyktig! Det er slik at ein kan få det koseleg rundt seg, noko som er ei gåve :) takk for at du deler! Klem frå ANE

  SvarSlett
 3. Utrolig vakker plass; her får dere det fint sammen :-)Genialt å bo i campingvogn med spikertelt mens man restaurerer. Deilig å se fram til sommeren og legge planer ! Flotte votter også !

  SvarSlett
 4. Nydelig fantasitur som plutselig kan bli virkelighet:))) Nyt det å glede seg til noe - en gave spør du meg:) Klem

  SvarSlett
 5. Dere har en så fantastisk fin plass - så skjønner godt at du lengter tilbake dit.
  Det høres ut som den perfekte ferie - og skjønner at du gleder deg til vår og sommer og fine dager på gården igjen.
  Det blir så spennende å følge med på prosjektet deres på gården.
  Det blir så fint oppe hos dere :-)


  SvarSlett
 6. For noe vakre vinterbilder:)
  Den blå stol var nydelig:)
  Ha en god helg
  Klem Merete

  SvarSlett