fredag 22. februar 2013

RUNDE BORD

Foto: Liv Sandvik Jakobsen. Motiv hentet fra DETTE huset
Jeg har virkelig fått øynene opp for runde bord. Særlig de gamle da så klart. Og særlig slike som dette. Dette er ådret i to forskjellige nyanser og det får så fint frem profilene på bordet. Er det litt trangt om plassen i et hus eller et rom, er runde spisebord helt ypperlige. Det er faktisk overraskende hvor mange du kan dekke til! Bordet tar ikke mye plass, men har du smale stoler kan "hele gjengen" sitte rundt og kose seg med kaffe og kaker ;O)

Jeg ønsker meg veldig et rundt bord på gården vår. Når den tid kommer. Vi ser absolutt for oss et langbord i rommet der gruven står, men kanskje får vi plass til et høyreist, gammelt og rundt bord i et av de andre rommene? Jeg håper det. Da skal jeg gå på jakt etter et slikt med dreiede bein. Så skal det dekkes med hvit duk, tynne porselenskopper og på stolene skal det sitte smilende venner. Dèt kan bli koselig det!

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker runde bord. Har et frokostrom der er bordet rundt. På sjøbua vår er bordet ovalt og vi kan dekke til mange.
  Spisestua vår er et langbord med hjørnene er avrundet.
  Det er helt riktig at det går mange rundt et rundt bord. Og mer intimt synes jeg, en får bedre kontakt med alle rundt bordet.

  SvarSlett
 2. Vi har et bord lignende dette. Tusenben kalles det, lite om man har det sammenslått og laaangt om man slår det ut med innleggsplater. Har brukt det til bordekking til dåp m.m

  Fint bilde!

  SvarSlett
 3. Så fint bord! Og kjempeflotte stoler :)

  SvarSlett
 4. Beautiful table and even more beautiful chairs!

  SvarSlett
 5. Runde bord er så koselig, for da blir alle "med" på en helt annen måte, liksom :)

  SvarSlett