fredag 1. mars 2013

I SOLLYS

Her bader vi i sol om dagen. Kaldt om natten ja, men strålende på dagtid. Det renner fra takene og fønvinden er sval. Det er godt å være menneske når det er vår. I dag er det mars og vi har inntatt vårperioden både fysisk og teoretisk. Helt på ordentlilg! Og så vet jeg at den lille gården vår ligger og bader i sollys i bakkene der oppe. Vi mååå jo bare komme oss oppover nå! Gleder meg til å vise dere bilder fra vårt lille tun igjen. Nye ferske, snøsmeltende og vårlige bilder. Med litt fremtidstanker til...!

7 kommentarer:

 1. Sukk..... Tror dere har funnet "himmel på jord" på gården deres..... Dette er virkelig norsk natur på sitt aller beste!!! Tenker det blir godt å komme opp dit igjen. Kunne sittet i timevis og bare sett på utsikten dere har, jeg..... God helg!
  Hilsen Kirsti

  SvarSlett
 2. Så herlig stabbur!! vårt er hvitmalt, men min kjære har lyst til å male det mørkebrunt/svart med hvite omramminger. kjenner den avgjørelsen sitter langt inne hos meg.. Det har jo alltid vært hvitt..

  Gleder meg til å høre om fremtidsplaner! Her bobler vi over av ideer om dagen, denne våren gjør noe med oss :)

  SvarSlett
 3. Vi gleder oss til å høre om planene!

  SvarSlett
 4. Fantastisk vakkert, virkelig! Nyt dagene, og ha en riktig god helg! :)

  SvarSlett
 5. Ja det er virkelig vakkert der oppe :-)! Lurer litt på, har du tips til gode bøker omkring gamle hus og bygningsvern, restaurering m.m ? God helg, Pam

  SvarSlett