mandag 25. mars 2013

SIV


Dette er modellen Siv. En av de første koftene jeg viste i Koftejakten. Senere har jeg fått uttallige bilder, tips, oppskrifter og navn av dere. Det raser bokstavelig talt inn mailer hver dag og jeg prøver å henge med så godt jeg kan! Hehe. Herlig også da, at det har blitt en slik interesse for disse vakre og deilige koftene!

Så vi gir oss ikke enda vi. Jeg hadde jo tenkt å avslutte Koftejakten med en utlodning. Jeg har fiiiine strikkebøker liggende her som skal loddes ut til dere gode hjelpere. Vi er jo tross alt sammen om dette! Men jeg tror vi like godt kan innse det, vi kommer til å holde på med kofter til langt utover sommermånedene....! Jeg ser altså ingen avslutning på dette i sikte, så vi tar heller en liten bok-feiring rett etter påskeferien. Så fortsetter vi like glade og entusiastiske fremover. Jeg har et stort lager her og jeg tipper at det ikke er helt tomt hos dere enda heller?

Men til dagens oppskrift i Peer Gynt garn: 

_________________________________________________________________________________
*Siv*
Oppskrift:


_________________________________________________________________________________

16 kommentarer:

 1. Hej Liv, åh vilken vacker kofta! Passar precsi in i den gammeldagsa stilen, Jag kan inte sticka, virka eller handarbeta alls;) Lev Landlig, jag gillar den tidningen sååå mycket!!! Köper den så fort jag kommer åt, den är verkligen BRA- såsom DU! De är nog glada att de har dig, den framsidesbilden var urläcker, hopp om vår, hopp om liv i smakfullt kök!!! Och ditt eget hus, oj va vackert, tänk bara om man hade en sådan utsikt över berg & dal som ni har, nästan sagolikt... Soliga vårhälsningar från Nordingården

  SvarSlett
 2. Nyyydelig kofte!

  Ønsker deg en riktig god påske!

  SvarSlett
 3. This sweater i beautiful.
  I am not able to knit.
  Sorry for my inglish.
  Whisches for a happy Eastar.
  Mary

  SvarSlett
 4. Underbar kofta!

  Vilken härlig färg, och vilken fin blogg...åååhhh!

  Stor kram!
  Malin

  SvarSlett
 5. Jeg er utrolig takknemlig for at du tar jobben med koftejakten. Det settes stor pris på.

  Riktig god påske til deg!!

  SvarSlett
 6. Tusen takk Liv for oppskriften, jeg mener jeg må strikke en gang denne kofte. Jeg elsker gammel mønster. Og det er et nydelig mønster.

  Ha en deilig påske med din kjæren.

  SvarSlett
 7. Fikk nesten lyst til å begynne å strikke igjen jeg.

  SvarSlett
 8. Nydelig kofte! Supert med oppskrift! Strikkebøker kan man aldri få nok av! ;)
  Ønsker deg god påske! :)

  SvarSlett
 9. Har du flere bilder av denne koften?
  Den var spesiell. :)
  Kjenner du til hvor i landet den kommer fra og hvor gammelt mønsteret er?

  Håper du får en fin påske!

  SvarSlett
 10. Koselig kofte! Ønsker deg en fin påske!

  SvarSlett
 11. Veldig kjekt å se igjen denne koften. Jeg hadde en i dette mønsteret når jeg gikk på barneskolen. Det var sikkert min mor som hadde strikket den til meg for hun var veldig flink til å strikke. Kanskje jeg nå skal lage meg en slik i voksen størrelse. Veldig kjekt!!! Ha en riktig god påske.
  Hilsen Herdis i Bergen

  SvarSlett
 12. Så gøy å se igjen de gamle kofter, ha en flott påske, endelig skal jeg ta meg tid til å ha god tid hos deg, klem herfra

  SvarSlett
 13. veldig fint å se at du har tatt deg påskefri. Håper du hadde en fin ferie. May

  SvarSlett
 14. Hei. Den hvite og lyseblå jakka/kofta med røde og gule kontrast striper heter hestejakka. Den finner du i norsk ukeblad fra 1962, men i andre farger. oppskrift på www.pinterest.com/pin/109704940897013433/

  SvarSlett
 15. Skulle gjerne hatt oppskrift på 1962 koften eller hestekofte som noen sier. Er den med, eller vet du hvorfor jeg kan finne den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei

   Den ligger på Koftegruppa på facebook. Er du medlem der? Jeg har tenkt å legge ut oppskriften her på bloggen også. Det er mange som lurer på denne, men jeg har bare ikke rukket enda. Da har du muligheten i alle fall. Enten bli medlem i Koftegruppa eller vente til jeg får rotet meg til å legge den ut her ;O) Lykke til og kos deg med strikkingen!

   Slett