torsdag 9. mai 2013

DETALJENE ER LIVENE VÅRE

Gleder meg til å ta med en enkel frokost ut i hagen og nyte den i sola. Det kan man jo gjøre på fridager. Nå ble det ikke en slik fridag i dag. Her på østlandet regner det og er grått, men da blir det desto bedre å drømme seg litt bort i bilder som dette. Realiteten i den nærmeste fremtid ligner jo mer bildene enn tåken jeg ser på utsiden av vinduene i dag mener jeg. Dessuten føler jeg tiden nesten renner ut mellom hendene på meg. Det er snart midt i mai. Vi må ikke glemme å nyte det! Og en måte å nyte på, er å sette seg ut med en god og gjerne enkel frokost. Og ta seg tid til å kjenne varmen i kinna og smaken av friske jordbær i munnen. Jeg tror det er slik vi får utnyttet tiden vi har til rådigheten. Puste dypt inn og legge merke til de små tingene. De detaljene utgjør jo tross alt livene våre. 

Ønsker dere en fin fridag og håper alle har noen små detaljer å se frem til! ;O)

6 kommentarer:

 1. Jeg kommenterte på Facebook at vi har dårlig vær, og at jeg misunte dere det fine været. Det var før jeg hadde lest bloggen. Nå ser jeg jo at dere også har gråvær i dag.
  Men nå blir det sikkert fint og grønt etterpå, og da kan vi gå ut og nyte detaljene!
  Ha en fin fridag, uansett.

  SvarSlett
 2. Nydeleg!

  Fin Kristi Himmelfartsdag :-)

  SvarSlett
 3. Enig, enig, det er viktig å hygge seg med det vi kan!
  Ha en fortsatt fin maidag, ( silregn og tåke hos oss også)!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 4. Beautiful details! I love the blue and white and the presentation of the delicious looking food is perfect! Enjoy your spring...I know that I am loving mine! Take care, Laura :)

  SvarSlett
 5. Er så enig med deg:) vi må ikke glemme å nyte og ta innover oss denne utrolig flotte tid:)
  Nydelige bilder:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Jeg har akkurat en maken kniv, men jeg bruker den som brevåpner jeg :-) hehe

  SvarSlett