torsdag 16. mai 2013

VERDT Å ROPE HURRA FOR

Nå er vel ikke jeg den eneste som lengter etter sol og varme, men dette skal ikke bli et innlegg om vær altså. Jeg bare gleder meg til vi drar oppover til gården vår i sommer. Det nærmer seg mer enn noen gang til prosjektet virkelig begynner. I alle fall utvendig. Innvendig får vi ta litt mer som det kommer fremover. Men det skal i alle fall bli godt å komme i gang. Dette har vi ventet på. Vi hadde en deilig sommer på gården i fjor og jeg gleder meg til å tusle rundt i blomsterenga igjen. Plukke små buketter og pynte litt opp midt mellom all sjauing med bygningene. 

Kanskje får vi til en tur nå i helga også? Skulle gjerne feiret selveste 17. mai der oppe jeg. Sittet og sett ned på vannet med en god kaffe (lattè). Jeg kunne hatt med meg et lite flagg, så hadde det holdt. Hihi. Men så var det dette været vi ikke skulle prate om da. Det er jo meldt nokså vått her på østlandet... 

Så vi holder oss i byen selveste dagen. Og om det er grått, spirer og gror det likevel. Sommeren trenger seg på og jeg føler meg heldig og takknemlig uansett. Vi har et spennende prosjekt foran oss og vi bor i et nydelig land. Vi har det så godt. Det er virkelig verdt å rope hurra for. Selv når det er regngrått.

Ønsker dere alle en fin 17. mai-feiring!
Enten det foregår i det stille eller man er ute i gatene.

7 kommentarer:

 1. Det var veldig godt skrevet! Og så sant:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder:)
  Ønsker deg en Strålende 17 Mai og Herlig Pinse:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Du har så rett, vi har det veldig godt her i landet:) Og sjøl om ingen slipper unna litt rusk i maskineriet av og til så har vi all grunn til å løfte blikket og rope hurra i morgen:) Takk for påminnelsen:) Nyt dagen, snart er sola hos deg også:) Klem

  SvarSlett
 4. Hei! Så flotte bilder og innlegg!!!
  Ha en fin dag i morgen! Vi x fingrene for oppholdsvær!!
  Hrraklem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Hurra, hurra, hurra!! :)
  Ha en strålende 17.mai!

  stor klem
  ANETTE

  SvarSlett
 6. Helt enig! Vi har et flott land uansett, selv om det kunne vært litt tørrere innimellom hvertfall, hihi:) Må også si at jeg blir så godt humør av innleggene dine. Er faktisk helt sant at om dagen er litt grå og trist, kan jeg sette meg inn på bloggen din og bli glad og full av inspirasjon! Har en forkjærlighet for sidene dine fra soverommet. Jeg er nemlig også veldig glad i å gjøre det koselig der og syns det å re opp senga bare er trivelig. Takk for en herlig blogg!

  Ha en flott 17. mai:)))

  Klem Elin

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen. Ha en en fin fin 17 mai feiring.

  SvarSlett