onsdag 15. oktober 2014

her er kofteboken

Her er Kofteboken!

Da har vi altså kommet til det punktet i prosessen at vi kan vise dere hvordan Koftebokens fremside ser ut! Boken vil bli tilgjengelig i bokhandlere og garnbutikker rundt om i landet og i løpet av veldig kort tid åpner vi Kofteboken.no (linken vil virke når butikken åpner). Der kan dere som vil sikre dere boken før jul forhåndsbestille! (Småbedrifter og private kan bestille her.) Boken vil bli pakket inn i en støtsikker eske (av trykkeriet) og bli sendt med sporingsgaranti (Bring/Posten).

Fakta: 
En strikkebok (Kofteboken inneholder over 40 kofter med oppskrifter) er et arbeidsverktøy og det har vi tatt hensyn til med tanke på både størrelse og kvalitet. Boken er 22 cm x 26 cm og er akkurat stor nok til å ligge fremme til pynt og inspirasjon og akkurat passe liten til å ta med seg i vesken eller kofferten. Kofteboken har et hardt og slitesterkt cover med matt folie som gjør at du raskt kan tørke av om du skulle søle litt fra te- eller kaffekoppen.

13 kommentarer:

 1. En utrolig fin bok.Dette blir årets høydepunkt for meg innen strikking.

  mvh.ELIN

  SvarSlett
 2. Så fint å se at det ble bilde av deg på fremsiden med din kjære Bøvertun. Vel fortjent at du vises her, for en fantastisk koordingeringsjobb du har gjort her - du har spredd stor inspirasjon og glede i koftejakten. Jeg gleder meg veldig til å bla i denne boken :-)

  SvarSlett
 3. - forresten - nå ser jeg at jakken er rundstrikket her, så det er ikke din vante Bøvertun. Artig - for jeg har faktisk tenkt at jeg ville forsøke å rundstrikke denne :-))

  SvarSlett
 4. Så artig 😄 gleder meg til den kommer ut 😄😄

  SvarSlett
 5. Hei! Dette har jeg gledet meg til siden jeg første gang så at det kom til å bli en bok om kofter! Jeg er innom bloggen din hver om dag for å sjekke om det er noe nytt på bokfronten og for å se på de utrolig flotte bildene og alt det andre fine du legger ut! Det gir meg faktisk litt ro i en stresset hverdag og det er den eneste bloggen jeg følger :)
  Hilsen Mona

  SvarSlett
 6. Så fin den boka ser ut- tror denne boka er en fin julepresang til svigerdatteren min, men jeg lurer på en ting. er det historien rundt disse koftene eller kommer de også med strikke oppskrifter ?

  God kveld klem Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica! Dette er først og fremst en oppskriftsbok med noen få og hyggelige historier knyttet til koftene. Men først og fremst oppskrifter. Til over 40 kofter :O)

   Slett
 7. Gratulerar med bokutgjeving, de har grunn til å vera stolte over ei flott bok!

  SvarSlett
 8. Oh, Liv, the book looks beautiful. I am thrilled for you to have finished this huge project. As I have said before, I wish I could understand Norwegian, so I could really enjoy the book.
  Linda xx

  SvarSlett
 9. I follow your blog, I love it, your home and the things you whriting. Congratulations whit your own book, greetings Pauline from Holland (Friesland)

  SvarSlett
 10. Gratulerer! Så utrolig artig det må være å se det ferdige resultatet. Gleder meg til å se alle oppskriftene og bestemme hva som skal strikkes først :-) Beste hilsen Kathrin

  SvarSlett
 11. Kjempefin forside. Gleder meg til boken kommer §:o)

  SvarSlett
 12. Skal kjøpe boka og lurer på om det er noen endringer i 2. opplaget?

  SvarSlett