søndag 12. oktober 2014

slik ser nettbutikken ut

Vi har lovet å rope det ut. Høyt! 
Vi har lovet at den åpner snart. Veldig snart!


Kofteboken vil komme for salg i bokhandlere over hele Norge før jul. I tillegg åpner vi altså snart en nettbutikk der man kan forhåndsbestille boken.


Hele dette prosjektet (den store Koftejakten og nå Kofteboken) har vært av folket og for folket, derfor ønsker vi straksens straks å gi deg muligheten til forhåndsbestilling. På den måten sikerer du deg å få bøker fra første opplag og ikke minst før jul! (*Dette avhenger så klart av når du legger inn bestillingen. Posten har stor kapasitet, men det er hektisk de siste dagene før julaften. Så vær ute i god tid!) Rykene og ferske bøker vil bli sendt ut direkte fra trykkeriet til deg som har forhåndsbestilt på kofteboken.no så fort boken utkommer. 

Til private: 
Kofteboken koster kr 369,-

SPAR PENGER:
Porto kr 99,- Uansett hvor mange bøker du bestiller!
Vi oppfordrer derfor å gå sammen og bestille flere bøker til samme adresse.


Til bedrift: 
Trykk dere inn via lyseblå knapp på nettbutikken (når den åpner).

Bestille fra andre land?
Ta kontakt med oss på post@kofteboken.no

Vi lover altså å rope det både høyt og snart 
når kofteboken.no åpner!!
Og nå vet dere hvordan den ser ut.

*** Edit: Derfor åpner vi nettbutikk:
Det er stor interesse for Kofteboken og vi kan ikke garantere at vi trykker nok bøker i første opplag. På grunn av en hektisk årstid hos trykkeri og bokbinder er vi redd vi ikke rekker å trykke et evt. andre opplag før jul....
Derfor gir vi muligheten til forhåndsbestilling via kofteboken.no (som snart åpner). Da kan man være sikker på å få boken før jul (og vi kan kanskje få en pekepinn på hvor mange bøker som skal til?) Vi sender i alle fall ut bøker til disse bestillingene først. Vi oppfordrer dere til å bestille bøker sammen med gode strikkevenner/til èn adresse. Slik sparer dere litt, for portoen er den samme uansett hvor mange bøker dere bestiller.
Bor du ikke på norsk adresse, men ønsker å bestille? Ta kontakt med Sommerfuglen.dk og Rasmilla.dk for forhåndsbestilling.

12 kommentarer:

 1. Hur ska jag göra för att köpa boken? Bor i Sverige och är intresserad av att köpa ett ex.
  Mvh Veronica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Veronica

   Så hyggelig at du ønsker å kjøpe Kofteboken.
   Dessverre kan ikke vårt system sende ut til utenlandske adressser,
   men vi har en avtale med disse nettbutikkene i Danmark som dere kan bestille fra:

   Sommerfuglen.dk og Rasmilla.dk

   Ta kontakt med en av dem.
   Lykke til og håper du vil like Kofteboken!


   Med vennlig hilsen

   Liv Sandvik Jakobsen
   for Sandvik & Samsøe DA

   Slett
 2. Hei Liv! Så spennende! Lykke til! Jeg stiller meg i køen, og forhåndsbestiller så fort det lar seg gjøre! God søndag til dere! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du har lyst til det Cathrine. Vi har gjort alt vi kan for at dette skal bli en fin bok! Håper du vil kose deg masse med den.

   Slett
 3. Spennende! Dere er så flinke og energiske og kreative.....) Tror jeg var en av de første som begynte å kommentere koftene dine i interiøret på bloggen for noen år siden, har alltid vært svak for kofter, er vokst opp med dem, og har i alle faser i livet hatt minst èn.....som regel flere....! De to jeg har og bruker mest nå er kjøpt brukt - plana er å strikke ei ny når kofteboka deres kommer - gleder meg:) Klem og lykke til med innspurten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, så utrolig koselig å lese dette Synøve!! Tusen takk.

   Slett
 4. Gleder meg til boken kommer.Den skal jeg bestille i nettbutikken
  Dette har vært et flott proskjekt!!!!!

  Mvh. Elin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Elin

   Så utrolig koselig å høre! Vi syns det har vært et spennende prosjekt. Et krevende og arbeidsomt, men også veldig moro og nå ser vi frem til å få den ut til alle dere som ønsker.

   Slett
 5. Hei ! Dinna boka har eg veldig lyst på. Er ikkje noko stor strikkar men likavel...
  Supert julegåve tips til ei tante som er ein reser med strikke pinnane. Mulig å få den signert??? Det hadde vore kos
  Lykke til med siste innspurt
  Klem
  Mildrid-Annette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mildrid-Annette

   Skulle ønske jeg kunne si "klart det!", men alle bøker sendes direkte ut fra trykkeriet så fort de er produsert ferdig. Men møter jeg deg i en annen sammenheng så skal jeg mer enn gjerne ta pennen fatt! Vi skal ha boklansering snart og kanskje dukker du opp der? Dette avslører vi snart her på Livs Lyst. Følg med følg med!

   Slett
 6. Morsomt prosjekt! Kofter er herlige plagg, jeg var heldig og hadde en mormor som strikket mye, nydelig, mønstrede kofter.

  Jeg lodder ut 3 forskjellige bøker på bloggen min nå, to ungdomsromaner og en biografi om Erna Solberg. Alle som liker å lese, eller trenger en bok å gi bort i julegave er velkommen til å prøve lykken! :)

  SvarSlett