fredag 15. april 2016

instagram-oppdateringJeg må ha en liten instagram-oppdatering nå før det er for sent. De er nemlig nesten vinterslige disse bildene. I alle fall tidlig vår. Nå har det jo begynt å våres skikkeli her oppe i lia. Fantastisk by the way!

Dette er altså bilder hentet ut fra min instagram-konto @livslyst
og dette er hva de forteller:

Øverts venstre: Tidlig-våren er kanskje ikke den mest estetiske/vakre tiden. Alt ligger foreløpig brakk, selv om vi har mye godt i vente. Og selv om tunet enda er grått, er det noe fantastisk ved at gressbakken igjen kommer ut av dvale og snø. Så er nyrakede og bare gressbakker likevel noe av det flotteste jeg vet. Og er det litt "postmann-Pat-landskap" (ikke helt flatt terreng) i tillegg, er det så fint syns jeg. Noen fordeler skal man ha av å bo i bakke og li. 

Øverst høyre: Pynt med det sesongen har by på. Jeg har sikkert sagt det mange ganger før, men jeg er altså så glad i dette hjemmesnekrede bordet på låveveggen. Her har jeg pyntet med kvist, kvast, eviggrønt og litt nyinnkjøpt i gult. 

Midten venstre: Når Thomas og jeg får surre rundt i gamle hus, da koser vi oss. Det er så mye inspirasjon å hente! Og vi snapper opp både det ene og det andre tipset og håper at vi får realisert i alle fall et par av dem :O) Her spiser vi middag i en historisk og koselig stue. Ah... jeg drømmer meg bort. Det er såå koselig!

Midten høyre: Det var inne i dette huset vi spiste middag i påskeferien. Her har vi vært før også. På julemarked. Det kan lese mer om HER. Da var det også matservering her, og live-musikk! Studenter fra Raulandsakademiet spilte feler og små gitarer, og sang og lo, og jeg får jo superlyst til å invitere dem med på noe annet sprell en annen gang. Snakk om å lage stemning som passer til omgivelsene! "Fyll gamle hus med liv og leven" sier nå jeg :O) Kanskje det skal bli mitt valgspråk?

Nederst venstre: For den som går forbi her oppe i bakkene, ser det ut som vi står på stedet hvil når det gjelder oppussing. Men jeg kan med glede meddele at det skjer saker og ting inne i huset. Hurra! Vi er ved godt mot, og det går faktisk fremover. Mye på det grov-materialistiske enda. Jeg har lenge snakket om å ta dere med en tur inn igjen. Jeg skal gjøre det snart nå. Jeg lover!

Nederst høyre: Bare et sikkert vårtegn. Kattene er mye ute og snøklokkene står i full blomst i hagen her i leiehuset. Jeg vil også ha snøklokker i bakken på gården. Ser flere steder rundt i området at det spirer i nydelige farger på den ellers så gustne plenen foreløpig. Så koselig! Jeg vil og. Får bare gå til innkjøp av noen løker og stikke dem i jorden. 

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

3 kommentarer: