mandag 23. mai 2016

det røde huset i skogen

Jeg har alltid sagt at jeg ønsker meg "et rødt hus i skogen". Nå ble det jo ikke et rødt hus på meg, men nærheten til skog og mark ser det jo ut til at vi skal klare å oppfylle. Snarere har vel "et rødt hus i skogen" blitt en betegnelse på en drøm om å bo landlig. Men det finnes altså små åpne plasser i skogen hvor det faktisk ligger små røde hus. Rent fysisk. Fulle av blomster, barnelatter og gode minner. Og jeg har vært heldig å besøke et slikt sted, og besøket er dokumentert i både tekst og bilder. 

"På en liten høyde i lysningen av skogen, ligger den rødmalte stuen flankert av duften fra liljekonvall, syriner og jasmin. Naturen omgås den beplantede hagen på selvskrevet og konfortabelt vis. De høye skogstrærne skaper behagelig skygge for den som er varm sommerstid, og i labyrinten av de tilgrodde syrinbuskene høres barnelatter...."

Resten av reportasjen finnes i Lev Landlig nummer 4 (2016) som er i salg i butikkene nå.

livsnyteren
gode minner skapes

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

8 kommentarer:

 1. Magica collaboration: man and nature. That I can tell, watching permanently blog.
  Congratulations!

  Mia Coman, Sighisoara-Romania

  SvarSlett
 2. Åh,så fine & nydelige bilder! Vi er flere som drømmer om det lille røde huset i skogen.
  Her er det hvitt hus,men bare skog bakom huset.
  Ikke helt der drømmen er,men kanskje en dag.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, drømme kan man og enn så lenge kan vi "leke" at det er slik vi ønsker oss. Det er fint det også. Jeg gjorde i alle fall det når jeg var i byen. Koste meg masse med det også! Så det er håp. hihi. Men det er godt med noen slike gode drømmer. Enten de oppfylles eller ikke. Det ligger mye god energi i dem tror jeg :O)

   Slett
 3. When riding through the Norwegian countryside, we saw numerous red houses - sometimes in the woods, sometimes along the road, sometimes as part of a farm - and always charming looking. Would love to live in something similar.

  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Linda, you should have lived in Norway ;O)
   You would really fit in! <3

   Slett
 4. Like flotte bilder som alltid i dine innlegg og i Lev Landlig!

  SvarSlett
 5. Like fine bilder som alltid hos deg og i Lev Landlig! Koser meg alltid med dine artikler!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre, Ingrid. Tusen takk!

   Slett