onsdag 25. mai 2016

drivhuset som ble lysthus

I fjor sommer var jeg på reportasjetur i området rundt Mjøsa. Så gøy å komme dit! Et av stedene jeg besøkte var Ingunn (@ingunnholte) sin vakre hage. I hagen ligger dette herlige lysthuset, og man får jo bare lyst til å finne frem hammer og spiker selv, og huset er fullt av gode og kreative idéer for den som ønsker seg et hus til rekreasjon. For ikke å snakke om uteområdet! 

"Alt går ikke som man planlegger her i livet. - For det var jo et drivhus vi hadde tenkt å bygge, sier Ingunn. Men jo mer planene og arbeidet med det vesle huset skred frem, jo finere ble det. - Vi skjønte ganske raskt at skulle det bli drivhus her i gården, fikk det bli en annen gang."

Resten av reportasjen om lysthuset finnes i Lev Landlig nummer 4 (2016) som er i salg i butikkene nå.

tid for kos
mange kreative idèer
her trives både mennesker og dyr
Og for den som lurer på hvordan det gikk med drivhuset, kommer resultatet av det i neste utgave av Lev Landlig!

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

2 kommentarer:

  1. Love these photos, Liv. Such a cute little house in the garden, and I love the stone pathway. Thank you for sharing your life with me.

    Linda

    SvarSlett
  2. Alltid vakre og inspirerende reportasjer fra deg!Gleder meg også over nye innlegg fra gården her på siden din. Mvh Margrethe

    SvarSlett