tirsdag 10. mai 2016

satt på plass

I forrige uke kom denne trillende til gårds. "Lekestua" Thomas bygde til Lille da vi bodde i Skien. Vi solgte jo huset, men det var frost i bakken da, og vi kunne ikke ta med oss denne vesle "bensinstasjonen". Godt han var framsynt da han satte i gang med spiker og hammer forresten. Den ble nemlig bygget på mål etter å akkurat få plass på tilhengeren vår. Og nå kom jo det til nytte!

Vi har lenge gått og spekulert på hvor vi skulle sette den. Den måtte stå sentralt til huset slik at vi voksne kan følge med når barna leker, men samtidig hadde vi ikke lyst å sette den helt nede på tunet. Vi klarte til sist å bestemme oss, og vi syns vi har funnet en god løsning her oppe i den svakt hellende lia. 

Terrenget ble planert og tilpasset, og vi murte ned steiner gulvet kan legges rett på. Så var det i grunn bare å vente. For vi hadde ikke redskap til å løfte huset opp og plassere det her selv, så vi har måttet vente på kranbilen som kommer med materialer (til huset) til oss. Det skulle egentlig skje i dag, men i går hadde Thomas en overraskelse til Lille og meg:

"Da vi kom opp til gården etter middag, 
var jammen lekestua satt på plass!"

Det har jeg så klart tatt bilder av, og jeg vil veldig gjerne vise dere i neste innlegg. 

I mens får dere se på utsikten fra lekestua. Ikke så værst på en vårdag i mai dette!

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2

2 kommentarer:

 1. Så lurt, og kjekt for den lille som har med seg noe kjet fra gamlestedet. Fin plass dere bor på.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så artig å få med seg lekestua si - den passer nok godt oppe hos dere :-)
  Blir spennende å se bilder når den er satt på plass - fin utsikt hadde han ihvertfall derifra :-)
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett