torsdag 3. november 2016

intervju i varden


Foto av Helge Ottosen for Varden
I dag har det vært et intervju med oss i Varden (Telemark-avis). Hvem oss? Tone og jeg er begge administratorer i Koftegruppa på Facebook. Vi er også en slags kollegaer fordi vi begge har gitt ut og gir ut strikkebøker. I går møttes vi på kafé og tok en prat med en utsendt journalist i anledning at nettopp denne Koftegruppa nå 16. november fyller 3 år. Det ble en hyggelig kofte-prat over et par gode kaffekopper, og en fin sak i Varden. 

Ps! Trykk på bildet og du kommer til siden der intervjuet ligger, men den er merket med +

# landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2 # tradisjon # livsstil # restaurering # tømmerbygning # trehus # blomster # sommereng #bygningsvern # vedkomfyrer #  kulturlandskap # fargekoder # landliggründertreff2016 # foredling # oppskrifter # diy # gjørdetselv #

2 kommentarer:

  1. To flotte damer som har gjort/gjør mye for å "utvide" kulturen vår, og dermed ta vare på den. Vi har en skjør kultur i vårt land, så enhver som engasjerer seg er gull verdt. Stå på damer, vi er mange som er stolt av dere.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for gode ord! Denne kulturskatten er det virkelig verdt å ta vare på. Helt enig med deg!

      Slett