tirsdag 2. mai 2017

dette har frustrert meg

 Endelig! Dette har nemlig frustrert meg veldig.


Jeg jobber bestandig med å få så skarpe og gode bilder som jeg er i stand til. Både når jeg er på jobb som frilans journalist og fotograf, men også privat og ikke minst til bloggen. Men lenge har jeg frustrert meg over at bildene for det første er alt for små. Jeg vil gjerne ha større bilder her på LivsLyst. Jeg har forstørret dem litt i blogspot-systemet, men kvaliteteten har ikke fulgt med, og bildene har fått et kjedelig og uskarpt slør. Men i dag har jeg endelig hatt tid til å lete litt rundt etter bedre løsninger, og jammen fant jeg noen. Jeg har i alle fall funnet ut hvordan jeg kan gjøre bildene større, og jeg syns også bildene ble litt skarpere. Kunne kanskje tenkt meg at de hadde blitt like syl som de er i utgangspunktet, men jeg får heller jobbe videre med den saken. Det ble bra nok i alle fall! Så varmt velkommen til en ny utgave av LivsLyst!

Noen forandringer til har det blitt. Jeg legger tekst og bilder til venstre marg istedet for å midtstille. Du vil se forskjellen om du ruller deg ned i eldre innlegg her. Jeg kommer ikke til å bruke tid på å gjøre om dem, men bloggen får heller vise progresjonen og utviklingen på denne måten. En blogg er jo nettopp det. Å følge en over lenger tid. Og da skjer det naturlig nok endringer underveis.

Om dere har lagt merke til det, har jeg begynt å blogge oftere (!) Det har vært flere ting som har gjort det vanskelig å få til. Det har vært noen utrolig hektiske perioder med Koftebøkene, vi har flyttet, jeg har ikke hatt tid til å utvikle bloggen slik jeg har lyst, og dermed mistet jeg litt piffen også. Det har derfor blitt til at innleggene kom litt sjeldnere. Men nå har jeg masse på hjertet, og jeg håper du har lyst å følge med meg videre på livets reise. Jeg håper det skal skje masse spennende her fremover, som du finner interessant, godt, spennende eller kanskje koselig!

# den store koftejakten # kofter # kofteboken # kofteboken 2 # liv sandvik jakobsen # tørkestativ # nostalgi # landlig # livsstil #

1 kommentar:

  1. Hvordan gjør du bildene større i blogspot? Jeg har lurt på det samme uten å funnet noen svar... :)

    SvarSlett