onsdag 3. mai 2017

hva ønsker du?

Hva ønsker du?
Hva vil du egentlig lese når du tar deg en tur inn hit på bloggen?

Nå som det har blitt fine store bilder her på bloggen, dukker spørsmålet opp hva du egentlig har lyst å lese om når du tar deg en tur inn hit. Jeg tenker jo inne i mitt hodet hva som er aktuelt, men kanskje du går og ønsker deg noe annet? Det vil fortsatt gå i landlig livsstil, men innen dette begrepet beveger det seg jo mye. På mine etterhvert mange turer rundt i landet (med foredraget "Den store kofetjakten"), møter jeg ofte på folk som følger vår reise, og som kanskje også har gjort det lenge. I 90 % av tilfellene sier de da, uten at jeg har spurt; "det er så moro å følge gårdsprosjektet". Så om jeg slikker på fingeren og stikker den i været, vil jeg tro at det er et av de temaene som er aktuelle. Jeg kan i alle fall tenke meg at det må være litt artig å se hvordan det nå til slutt blir. Særlig for dem som har fulgt med helt siden vi startet vår gårdsjakt. Det har vært en lang prosess og det må ha gått med en del tuber tålmodighet. Så jeg syns jo nesten at jeg skylder dere den ;O) Og gårdsgreier skal det bli. Det er jo nå det starter tenker jeg!

Men la meg veldig gjerne høre hva du tenker! 
Legg inn kommentar under dette innlegget, send meg en mail (lifehere@hotmail.com), skriv på Facebook-siden min eller stikk innom Instagram (@livslyst). Jeg skal følge med hele veien ;O)

I mens skal du få vite at rett rundt hjørnet står i alle fall dette og venter: 
*Mer fra gården. Nå kommer interiørbildene snart. Hurra!
*Vårbilder.
*En stemningsrapport fra denne koftefesten jeg var på. For hva gjør man egentlig på en koftefest?
*Oppdateringer på hva jeg har laget av reportasjer og hvor du finner dem.
*Og en ganske personlig historie jeg har lyst å fortelle deg...

# den store koftejakten # kofter # kofteboken # kofteboken 2 # liv sandvik jakobsen # tørkestativ # nostalgi # landlig # livsstil # matnyttig #

28 kommentarer:

 1. Hello,
  I think it's a miracle to coexist with nature, traditions, simplicity! It is what we want and we should do it sooner or later.
  Your images reflect the beauty of life. Now as they are big they seem to feel the message stronger.
  Hot hugs, Mia

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg ønsker å lese om ditt livet på gården om mat oppskrifter strikking
  Hilsen Solveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding, Solveig.
   Jeg noterer det!

   Slett
 3. Jeg liker den blandingen du har i bloggen nå; gården, mat, strikk, reiser osv. Flott illustrert med vakre bilder. Men innrømmer gjerne at jeg først og fremst titter innom for å se om det er nyheter om gården. Jeg hopper nok litt kjapt over koftereiseinnleggene (unnskyld), men er ivrig strikker og har begge bøkene :-) En gang i framtida når dere har bedre tid og ting har kommet på plass, vil jeg gjerne høre litt om tankene dine når du "styler" gården. Og gjerne mer strikkeprosjekter og tradisjonsmat.
  Ellers elsker jeg bloggen din sånn den er, så du må gjerne fortsette i samme spor for min del.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding. Det var akkurat dette jeg ønsket meg. Det blir mer fra gården, det er jo helt sikkert ;O)

   Ha en fin dag!

   Slett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei hei

  Har fulgt bloggen din i mange år og koser meg med den :-) Gleder meg til bilder av nyhuset ! Og ellers gården og naturen rundt. . Det er jo en perle av en plass!
  Med vennlig hilsen Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemelding, Line. Jeg noterer!

   Slett
 6. Når eg reiser innom bloggen din så ynskjer eg meg akkurat det som du legg ut nå. Landlig livsstil og fine stemningsbilete, enkle diy prosjekt er og noko eg blir inspirert av og set pris på.
  Frå Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tilbakemeldingen, Ingrid. Det blir ikke de store forandringene, det kan jeg love. Landlig livsstil er jo det som ligger mitt hjerte nærmest. Men veldig fint å høre hva du og de andre tenker. Jeg har fått noen nye tips. Så takk til deg også!

   Slett
 7. Landlig livsstil er noe jeg liker godt å lese om fordi jeg tilstreber å leve med det selv. I tillegg liker jeg oppussing av gamle hus og gård. Værn av hus og bygninger. Samt litt hage og livet på gården deres med hagearbeid og litt mat gjerne fra hagen Jeg er ikke motstander av kofter men det er nok ikke det som står mitt hjerte nærmest. Liker bloggen godt og den er fin inspirasjon til eget arbeid med hus og hage.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for din tilbakemelding!
   Hage og gårdsliv skal bli ;O)

   Slett
 8. Jeg har lest bloggen i mange år, og liker den veldig godt som den er, med den gode "gammeldagse blandingen". Men favorittemaet er likevel restaureringen av gården :) Jeg leser gjerne om alt fra snekkerdetaljer, isolasjonstyper og navn på malingsfarger, til innredning med filleryer og porselen. Sammen med hagestoff, strikking og ellers alt annet som hører landlivet med. Og så hadde det vært veldig gøy om det kommer litt om dyr etterhvert også :) Hilsen Marie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tilbakemeldingen din Marie!
   Her var det mye å notere ned, jeg gjør det. Gleder meg til å blogge videre med slike tilbakemeldinger. Så tusen takk!

   Slett
 9. Hei liker bloggen din veldig godt. Jeg liker å se bilder i fra huset, og interiør. 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert! Takk skal du ha. Jeg noterer ;O)

   Slett
 10. Ok, if you ask, then I have to ask you to write much more about your beautiful farm and life on it as well. I'm really interested in it! also, if you could write in English too, it wolud be awesome because the translator doesn't do the job :( Thank you in advance Liv! Greetings, Megg

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much for your feedback!
   I wish I could easily write in english. I´m unfortunately not very good...
   But I will think of it, I promise!

   Thank you!

   Slett
 11. Hei. Jeg tenker at du kanskje skal fortsette som før, det er vel derfor så mange følger deg..vil jeg tro. Jeg har fulgt deg i mange år, og synes gården deres er en drøm av et sted, men samtidig er det fint å lese om kofter, om andre idylliske steder etc.. Mitt svare er altså; fortsett som før. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Inger Johanne.

   Så gøy å høre fra deg og de andre som har fulgt meg så lenge. Dere har liksom vært med på en lang reise. Nå går ferden videre, og jeg håper du vil finne det koselig og interessant. Jeg skal gjøre mitt beste ;O)

   Slett
 12. Jeg er enig med Kjersti og Marie, og egentlig alle! Jeg skulle også gjerne se mer av strikkinga di, det du selv koser med, huset og låven (innvendig?), stabburet, hagen.... og tradisjonsmat og åssen du skaper stemning på gården, og ja, dyr etterhvert som de kommer. Men bare om du selv får glede av å skrive om det!! Tusen takk på forhånd, Lynne E... litt lenger nede i Telemark ;-) også på en gård!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lynne. Tusen takk for en herlig tilbakemelding! Denne gjorde meg glad. Håper og har veldig lyst å skrive om alle disse tingene. Så gøy å høre at du også bor i Telemark, og på gård da ;O) Vi gleder oss sååå til å flytte opp på vårt tun nå. Det skal bli så godt.

   Slett
 13. Det er kjempespennende å se bilder fra og følge utviklingen på gården deres! Og så er det kjekt med oppskrifter - både på mat og strikk :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempe fin tilbakemelding. Tusen takk!
   Kort oppsummert: gård, mat og strikk.
   Det tror jeg jammen jeg skal klare. Hihih.

   Slett
 14. Jeg synes det er så koselig å besøke bloggen din, stemningen her og den store variasjonen av bilder/tema/tekst. Noe jeg vil ha mer av er strikk (og gjerne også styling-tips til alle de fine koftene), hage (og mer spesifikt; gammeldagse blomster og landlige blomsterbed), også er det spennende å "bli med deg" på besøk/gårsbesøk/landhandleri.
  Med hilsen Stine

  SvarSlett
 15. Hei Stine. Tusen takk for super tilbakemelding.
  Jeg likte veldig godt "styling-tips til koftene"- for det kan faktisk være en utfordring.
  Det har jeg veldig lyst til. For det finnes mange fine måter å gjøre det på, men det er jo viktig å føle seg vel. Den har jeg lyst å ta på strak arm altså. Så takk!

  Da blogges vi!

  SvarSlett
 16. Gården gården gården‼️😊

  SvarSlett
 17. Ser at jeg er veldig enig med de andre som har kommentert; jeg liker best å lese om gården, og gleder meg til å høre (og se bilder) om livet der😊 ellers har jeg veldig lyst til å lese om tradisjonsmat, og ting man kan dyrke selv, og tips til bruk i retter.

  SvarSlett