lørdag 6. mai 2017

livet ved en vårbekk

Livet ved en vårbekk.
Her er det godt for både liten og stor, og i dag er det ekstra behagelig i dette nydelig vårværet.

I dag koser vi oss på gården altså. Vi er her så mye som mulig nå, det er jo rett før vi kan begynne å flytte tingene våre inn i huset. Da høres det sikkert ut som nesten alt er helt klart, men saken er en ganske annen. Det kommer til å være en del som gjenstår, men det begynner å bli sååå ferdig at vi faktisk skal klare å bo her. For nå kan vi bare ikke vente lenger som du vet! Men tilbake til denne dagen lørdagen i vårsol. Jeg har kost meg med denne knerten nede ved bekken vår.

Vi er så utrolig glad i dette levende vannet som rammer inn eiendommen vår på hver side. 

Lyden av vann.
Om våren hører vi bekken godt, da renner den "stor" gjennom terrenget av steiner og hvitveis. Senere på sommeren senker roen og farten seg, og vi kan høre den berømte knappnåla falle på tunet. Da er det helt stille... og godt. 

Tørsteslukker.
Tenk å ha sine egen kilde av levende vann!

Lekeplass.
Vann og barn og steiner som spruter i vannet. Jeg trenger kanskje ikke si mer. 

Akkurat nå er jeg nede i leiehuset for å smelle sammen dagens middag. Enda en stund med att-og-frem-tilværelse altså, men ikke lenge kan jeg fortelle deg! For mens Lille løper her nede ved bekken, jobbes det på spreng oppe i huset. I dag er elektrikerne her, og snart blir både matlaging og oppvarming enklere. For å si det slik: Så fort vi har fått inn vann i huset, og all strøm er på plass:

DA FLYTTER VI INN!!!

# den store koftejakten # kofter # kofteboken # kofteboken 2 # liv sandvik jakobsen # tørkestativ # nostalgi # landlig # livsstil # matnyttig # vårt lille land # 

2 kommentarer:

  1. I love where I live here in the UK, but have to confess to being a little envious of your home and surroundings. You have worked so hard and the end is almost in sight, I hope you will have many happy years in your little paradise. X

    SvarSlett