torsdag 6. januar 2011

EN NYDELIG BYGD del I

 Når Thomas og jeg er på farta, er nesten alltid kamera med og vi har et eksra øye for gamle hus som dukker opp langs veien. Noen ganger knipser jeg i vei fra bilen, andre ganger stopper vi opp og tar oss bedre tid. Vi har en liten yndlingsbygd. Der kan vi ikke kjøre forbi uten å ta en pause for å ta bilder...
Snakk om vinteridyll.

Bygda ligger langs en elv som slynger seg innover i vinterlandskapet. Her tror vi folket har livnært seg på tømmerfløting. Og det mest fasinerende av alt er at alle husene på denne plassen er så utrolig vakre. Jeg har vist bilder til dere tidligere også. Ta en titt HER til neste innlegg med flere bilder fra yndlingsbygda kommer! Bildene av de utrolig sjarmerende norske husa fortjener virkelig en reprise!
____________________________
English: This is one of our favorite villages. The river and the norwegian houses is just lovely! Take a look HERE while you are waiting for more pictures from this place.

5 kommentarer:

 1. Ja, landet vårt har mye å by på..
  Godt nyttår til meg med den fine bloggen din;-))

  SvarSlett
 2. Nydelig og idyllisk! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 3. Så idyllisk! Her kunne jeg godt tenkt meg å bo;)
  Ja til reprise;)

  SvarSlett
 4. Beautiful photographs my friend! You and Thomas are so wise and it is good that you appreciate the beauty around you while you are young. I look forward to more pictures!
  Happy New Year!
  Take care, Laura

  SvarSlett