onsdag 6. oktober 2010

EN TREKASSE MED NØDVENDIGHETERJeg er så fornøyd jeg! Nå blogger jeg fra min nye Mac og jeg bruker et annet redigeringsprogram enn det jeg tidligere brukte. Og i alle fall her hos meg, ser bildene veldig klare og fine ut. Mac`en har jo en fantastisk klar skjerm. 

En liten trekasse med nødvendigheter på kjøkkenbenken. Krukker med frokostblanding og litt kjeks til osten. Til den blå hollandske urnen har jeg plukket inn litt høstlyng og i den gamle emaljerte "sepe"-koppen ligger så klart en "sepe". En stor kubeformet en fra Home&Cottage. En liten kritt-tavle dukker opp i bakgrunn med teksten drøm ditt liv - lev din drøm. Og det er nettopp det jeg driver med for tiden. Legger planer for livet fremover og jobber med å få dem ut i liv! ;O) Og det passer faktisk nokså godt å drive med slikt om dagen, når de melder flom i Telemark. Her høljer det ned for å si det på dialekt. Men livet smiler her inne!

English: A wood box are standing here on our kitchen bench. It´s filled with necessities. Breakfast mixture and some biscuits for the cheese in old and new glass jugs. And I`m so happy! I`m now blogging from my new Mac and I use another edit program for my pictures. And it looks so clear and fine here on my Mac. I really hope that they look nice and clear on yours too!

7 kommentarer:

 1. NYDELIG bilder, klare og fine - så delikat♥ Vakker trekasse ved siden av flotte skatter♥
  Jeg lot meg inspirere ,)
  Nyt av dagen!
  Klem fra meg, Anki

  SvarSlett
 2. Heisan du.
  Flott treeske.
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Vilken underbar blogg!
  Glad jag blev att du kikade in hos mig :)

  /Pernilla

  SvarSlett
 4. Bildene er klare og fine:-)
  fin trekasse du har!

  SvarSlett
 5. Elsker sepe-koppen din; min mormor sa "sepe" alltid. Syntes det var litt rart, men fiiint. Forsøkte meg med en kasse på benken her, men det ble bare tøys når alle familiens fingre skulle lete etter saker og ting. Vakkert er viktig, men praktisk er ofte enda viktigere (sukk). Bildene er supre, som vanlig!

  SvarSlett
 6. Everything is easier/best on a Mac!
  Now your blog is better than ever!

  SvarSlett
 7. Bildene er fantastiske - slitan med ny Mac!!
  Kjempefint stilleben.

  Klem ♥ Jannicke

  SvarSlett