onsdag 5. september 2012

KJØKKEN-VINNEREN

 Det må jeg også nevne! I den siste utgaven av Lev Landlig har jeg med enda en reportasje. (Til sammen 3 stk denne gangen.) Tidligere her kunne Lev Landlig annonsere en kjøkken-konkurranse og jeg var bedt med i dommerpanelet sammen med redakjsonen. Det var en hyggelig opplevelse. Vi fikk se mange kjøkkenbilder og blandt dem lå det altså en verdig vinner syns vi. Monica hadde tatt bilder fra Farfarhuset og vi falt pladask. Stemning og gode idèer til et hyggelig kjøkken. Hun ble kjøkken-vinneren denne gangen og sammen med flere andre som også får premier, kan dere se bilder i det nyeste bladet som er ute for salg nå.

Pst! En morsom greie:Monicas blogg kan du se noen bakombilder fra helga vi var der. Og det er litt vittig for hele helga lekte guttene med tanken på en bakomfilm. De ville vise hvordan ting egentlig er. I kulissene. Derfor lurer Einar på om han kunne ha med brusflasken på bildet. "Jo, på bakombildene går det an, men på reportasjebildene gjemmer vi den bort." Hihi.

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Har fått bladet nå og en velfortjent vinner:)
  FarFar huset er bare så utrolig flott, elsker alt det gamle, nostalgiske og historien det inneholder:)
  Kjempe fin reportasje:)
  Flink du er:)

  Ha en herlig dag
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. nydlige bilder :)

  ha ein fin dag, klem fra henriette

  SvarSlett
 3. En verdig vinner! Farfar-huset ser så sjarmerende ut! Har kikka på bloggen hennes :)
  Og bildet va veldi fiiint!! Fargene, utsikta, enkelheta....og lunhet og sjarm! Og SÅ innbydende og hjemmekoseli!! Får jo lyst å dra dit!!

  Huske du at j sendte deg bilde av den bitte lille hytta vår på fjellet, på fb?? No e hytte- døra grunna, og malingsbøtta står klar; med din grønnkode :) . E veldi spent på resultatet!!

  Og når j først skriver: kikka etter gården deres i august, i Kviteseid.... ;)
  Eldstemann har flytta hjemmefra.....(snufs.....)...... -heeelt t Kvitsund. Og det e laaangt fra Romsdal! Kjørte han nedover i aug., så da lurte j jo veldi på hvor gården va henn :) Og når d va fra Telemarkskanalen på nrk2 , kikka j både etter sønnen vår og gården deres, satt klistra jeg :)

  God onsdag!
  Marit Sunniva

  SvarSlett
 4. Hei på deg!!!
  Så spennende jobb du har. Gleder meg til og se det på glanset papir!!!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. For et vakkert kjøkken, hvilken stemning! Tror nok det helst sikkert er en verdig vinner. Nå må jeg ut og kjøpe Lev Landlig.

  SvarSlett
 6. Takk for omtalen Liv :)) Ble plutselig veldig mange besøk på bloggen min i dag :))
  Nydelig bilde av radioen forresten, og artig med bakomfilmen ;))

  Hils Thomas :))

  SvarSlett
 7. Oh, Liv....the view out your window is just stunning!! I could sit there all day and stare at that crystal blue water. :)

  xoxo laurie

  SvarSlett
 8. Hej, the house of the grandfather is a dream!!! And the view from the window! Wow! Have a nice inspiring day!

  SvarSlett