tirsdag 22. januar 2013

IKKE ANGRET

Er det noe vi ikke har angret på at vi har gjort her i huset, så er det at vi malte kjøkkenet lyseblått. Det ble så lyst og "romslig" her inne. Nå kan jeg sitte i stuen og titte inn og jeg ser det harmonerer. En god følelse. Og så er jo jeg så glad i denne lyse blå fargen. Den er jo nesten til å spise opp den, så da passer den jo på et kjøkken ;O) Den er dessuten som et lerret for alle de gamle tingene som kommer så fint frem med det blå som bakgrunn. Man trenger altså ikke å male hvitt for å oppnå den effekten.

***

Jeg har fått mange spørsmål om fargekode til dette rommet og er du nyskjerrig, finner du koden oppe i menylinjen. Under RESTAURERING og FARGEKODER. Bla deg nedover til du finner bilde av kjøkkenet.

Lyst å se hvordan kjøkkenet så ut før det ble malt? Da kan du knotte deg inn HER. Vi har malt en forholdsvis ny Ikea-innredning og veggen i samme farge.

7 kommentarer:

 1. Så lekkert :)
  Så mye som endres med litt maling.
  Har pusset opp et kjøkken på hytten i Risør selv, malt det :)
  Lurer på om vi skal male litt her hjemme på Kjøkkenskapene også!

  H en flott kveld.

  Klem :)

  SvarSlett
 2. For en koselig farge :) Deilig å være fornøyd med omgivelsene!
  ha en flott kveld!
  Ingrid

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg lurer på en ting... Hvordan får du de menyene ut fra sidene dine?? Hvis du skjønner...

  SvarSlett
 4. Hei !
  Den lyseblå fargen er heilt nydelig :)
  Eg kjenner det rykker litt i "malearmen" når eg ser endringane eit par strøk med maling gjer, men eg veit berre ikkje kvar eg skal begynne...
  Fantastisk blogg du har, den har eg fulgt i fleire år no. Har sjølv kasta meg ut i blogginga, og er heilt på nybyrjarstadiet. Men det er jo så gøy, så kvart ny innlegg gjev meirsmak :)
  Fin veke vidare til deg !
  Mvh / Janne

  SvarSlett
 5. Du og du, så vakkert! Skjønner godt at du/dere er fornøyde med kjøkkenet ja! Kos deg masse med det og ha en hyggelig kveld videre! Klem Anne :)

  SvarSlett
 6. Vi har malt i samme lyse tone bare i grønn nyanse - "et gammelt kjøkken behøver vel ikke å være blått?!"... eller?
  Nå er jeg litt usikker og drømmer tidvis om å male på ny. Da i en sval blånyanse - "for jo, et gammelt kjøkken må kanskje være blått!" :) Men det blir ikke her og nå, men kanskje kanskje en dag :)

  Birte

  SvarSlett
 7. Så fantastisk vakre bilder du tar! En estetisk nytelse å lese bloggen din:-)

  SvarSlett