fredag 22. februar 2013

JEPP, DET ER ENKELT

Det er mye man skal prøve når man jobber med å lage reportasjer. Her en kveld måtte jeg jammen frem med spikkekniven. Ute hadde det blitt både kaldt og mørkt, så jeg krøp inn foran peisen i stuen. Godt med bruksrom ;O) Dette burde jo kanskje vært Thomas som satt her og holdt på med slikt, men for å lage denne reportasjen måtte jeg teste om det er så enkelt som jeg skal ha det til. Og jepp! Det er enkelt, så da blir det reportasje som har noen med disse trekvistene å gjøre i neste utgave av Norske Hjem. 

Samme kveld holdt Thomas også på med et prosjekt i stuen. Det var regne snekkerverkstedet her. Hans prosjekt (med stort ønske fra meg) får jeg vise dere når det blir ferdig.

8 kommentarer:

 1. Så spennende:)
  Blir gøy å se hva du tryller frem her:)
  Ha en herlig helg
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Er det knagger du holder på med ? Det er i såfall verdens fineste knagger, ikke noe er som det man lager selv av naturens goder :)

  SvarSlett
 3. Tipper det er knagg du lager, og opptenningsved ;-)

  God helg! Klem,

  SvarSlett
 4. Dette ser gøy ut, men jeg greier ikke helt å forestille meg hva det skal bli... Venter i spenning....en veggkrok kanskje?

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  må bare spørre ;)
  Har dere ikke tv i stua. Hvor evt har du klart å gjemme d? i det brune skapet? hehe =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har rett og slett ikke tv. Når vi har behov for å sette oss ned og bli underholdt (som skjer både nå og da), så ser vi på nett-tv. Vi bruker rett og slett Mac`n. Vi hadde en stor og ny flatskjerm her tidligere, men vi brukte den så utrolig lite og vi syns ikke det var noe hyggelig å la den være midtpunktet i stuen... Så enn så lenge, blir det Mac og internett gitt. Og vi har ikke angret. Savner ikke tv en dag!

   Slett
  2. Forstår godt.. ;) For d var d er blitt problemet her og, et tv bruker mye plass i rommet! Ikke passer d helt inn i en gammel stue heller. Derfor har eg begynt å tenke om d går an å få gjemt d, skapjakten er i gang.. ;)
   Du har en fantasikt flott blogg! Var fast innslag t frukosten min før, men skjønner godt d er krevende og levere hver dag. Blir glad hver gang eg ser på facebook d er nytt innlegg.. =) Keep up the good work, om d blir ofte el sjeldnere innlegg. =)

   Slett