søndag 28. april 2013

KOFTEJAKTEN FORTSETTER

 Det går fortsatt i kofter om dagen. For det første holder jeg på å lage en koftesak i samarbeid med Lev Landlig (jeg skal holde dere orientert) og det er på ingen måte på tide å legge bort mine egne kofter heller. De er geniale - hele året. Ikke minst fortsetter dere å sende meg bilder av flotte kofter og jeg skjønner at det finnes et helt hav av dem der ute. Noen masseproduserte så vi har sjans til å finne oppskriften, andre hjemmeproduserte og helt unike. Så mange fine! Og jeg kjenner det bokstavelig talt klør i mine strikkepinner. Jeg har lyst å strikke meg en med mange herlige farger! Må bare få bestemt meg for hvilken....

19 kommentarer:

 1. Jess!! Og for e t herlig bilde du har lagt ut. Fikk lyst til å brette ut alle kofte ne for å se nærmere. Gleder meg til ditt neste innlegg :-))

  SvarSlett
 2. Kan jo ikke la sjansen gå fra meg - sjøl om din populære blogg ikke akkurat gjør det enkelt å komme i vinnerposisjon;) Du har mange fine kofter ser jeg - sitter med ei av mine egne på akkurat nå, du har helt rett i at de trengs hele året i dette uberegnelige landet vi bor i;) Klem

  SvarSlett
 3. Så kjekt at koftejakten fortsetter! Det er utrolig hvor mange fine kofter som finnes.
  Jeg er med, gleder meg til i morgen nå ;)

  SvarSlett
 4. Fantastiske kofter du har bilder av, digger de!!!!!  SvarSlett
 5. Fantastiske kofter du har bilder av, digger de !!!!!!

  SvarSlett
 6. Kjempegøy med koftejakten din! Så gøy at de også er blitt populære igjen. Kjenner du til Annemor Sundbø og Ose garnvare på Ose i Setesdal? Fortsatt fin søndag!
  Hilsen Signe.
  Gøy med utlodning!

  SvarSlett
 7. Får så lyst til å strikke meg ei kofte av å se bildene dine, men har aldri strikket noe så avansert før, så spørs om tålmodigheten strekker til. Kanskje en bok fra deg er det som skal til, titter innom i morgen jeg :)

  SvarSlett
 8. Så bra at noen prøver å ta vare på sånne skatter.
  Klem

  SvarSlett
 9. Jeg strikker nå Telemarksjakka etter ide fra din blogg. Det blir kosejakka tror jeg. Strikker den i alpakkagarn - så den blir utrolig myk og god. Har valgt petrol som mønsterfarge for og bryte "litt" med tradisjonene, men jeg tror den blir bra. Neste strikkeprosjekt blir enten Siv eller Bøvertun. Du har en utrolig fin blogg, som jeg følger intenst med på. En får mange gode tips og ideer.

  Unni Turid

  SvarSlett
 10. morsomt at du fortsetter, for idag har jeg vært på loftet til besteforeldrene og funnet 4 kofter...jeg bare elsker å bruke kofter :-)

  klem tone

  SvarSlett
 11. Kjempeflotte kofter du har samlet. Vurderer å strikke Seljordkufta eller Siv. På det øverste bildet ser jeg en annen flott kofte også, den som ligger nærmest som nr.3 ovenfra. Hva heter den kofta og vil mønsteret bli lagt ut på bloggen? Venter spent!

  SvarSlett
 12. Når eg ser fine koftane tenker eg på gleda det var når me henta strikkebok og garnprøv er på butikken og eg kunne velge meg mønster og farge til ny kofte. vil gjerne vinne strikkebok. Helsing Wenche

  weslobre@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Hej. Vilken härlig blogg du har. Har fullständigt förälskat mig i dina koftor här. Hänger gärna med på utlottning imorgon men just nu ska jag smyga runt lite mer här i ditt lilla blogg hus och titta lite på dina saker. Minns inte riktigt hur jagvhamnade här men är glad att gjorde det. Känner igen mig mycket i dig.
  Annette
  My Rose Valley

  SvarSlett
 14. Hei! Så koslig blogg, ble sittenende altforlenge på dataen :)

  ELSKER virkelig alle de flotte koftene, har letet lenge etter en flott ny som kan brukes til både hverdag og fest! :) Og lurer på de to som ligger øverst i bunkene. Kunne du vært så veldigveldig snill å gitt meg navnet på de og evt mønster/hvor jeg kan kjøpe/finne mønster?? Eller kanskje det kommer/finnes på bloggen?? Kanskje jeg kan ha de på pinnene før høsten! Krysser fingrene! :) Send gjerne svar på mail.

  Mvh Carolina Th Johansen.
  Mail: carolina.johansen@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Hva heter den grå koften på det nedeste bilde? Finner den ikke igjen i bloggen din?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, denne finner du ikke i bloggen. Dette er kofter som kommer i en reportasje som kommer i Lev Landlig nå til høsten. Det er ikke alle koftene vi vet navn på, men det kan fort hende noen av leserne vet. Så får vi heller vente litt i spenning på akkurat det.

   Slett