onsdag 17. august 2016

kledelig forvandling

Det er i grunn flere år siden jeg oppdaget "Huset i Lunden" på Mona sin blogg, og i flere år har vi holdt kontakt. Det tar tid å pusse opp et helt hus, og denne familien har ikke akkurat ligget på latsiden. Ta bare en titt her:

Slik så huset ut da de hadde overtatt og stod klare med oppbrettede ermer. Nå er historien en helt annen for dette huset, og nå har jeg jammen fått dokumentert og laget en reportasje til Lev Landlig fra det nydelige stedet i skogen.

KLEDELIG FORVANDLING

"Var de egentlig på utkikk etter noe? - Det var vel heller huset som var på utkikk etter oss, smiler Mona. Og slik starter fortellingen om paret som i 2010 kom over en litt loslitt fristelse, og lot seg rive med. Det en gang gulmalte huset som lå i skogbrynet, hadde en nesten magnetisk tiltrekning på dem..." Sitat Liv Sandvik Jakobsen 

Resten av reportasjen finnes i Lev Landlig nummer 6 (2016) som er i salg i butikkene nå. 

I reportasjen får vi en titt inn i det sart og nydelig oppussede huset. Her går det i lyse og lette farger. Spesielt liker jeg fargen her på soverommet. (Det er kjøkkenfargen fra bykjøkkenet vårt ;O) Fargekoden finner du HER.) 

Disse folka har sansen for detaljer! Tonny har selv laget denne fine hyllen som henger i gangen. 

Og Mona har sansen for å finne frem til gammel porselen som ser ut til alltid å ha stått i huset. Her er det gjennomført og inspirerende. Denne saken syns jeg dere må få med dere ;O)

Gode ønsker fra meg!

 # landlig # livslyst # interiør # levlandlig # landliglivsstil # nostalgi # tradisjon # gammelt # livsandvikjakobsen # kofter # denstorekoftejakten # kofteboken # kofteboken2 # tradisjon # livsstil # restaurering # tømmerbygning # trehus # blomster # sommereng #bygningsvern # vedkomfyrer #  kulturlandskap # fargekoder #


1 kommentar:

  1. What a beautiful house. I love the details. And I was happy to see the blue and white china, as I have a small plate given me by my special friend in Norway. It is on a small shelf in our dining room, where I am reminded of my friend every day. I so wish I could buy that magazine here in the US.

    Linda

    SvarSlett